CB Calella, 67 – Sant Gervasi, 63. Partidàs i més líders!

7 de 7 i líders indiscutibles de Segona catalana. Memorable, no hi ha paraules! La definició del que és un equip sou vosaltres. Bravo, campiones!

🏀 PARCIALS: 10-15; 15-14 [25-29, descans]; 17-16; 25-18

Que malament que hem començat i que bé que hem acabat. Irreconeixibles en defensa, sense tancar el rebot i donant segones i terceres opcions al rival. Els dos primers quarts no hem estat nosaltres! Al primer temps mort de l’Àlex, el missatge ha estat clar: “Quin col·lapse d’idees, posem ordre!“. Però res de res. Tiren soles i agafen el rebot. Encaixem un parcial de 0 a 8 i arriba el màxim desavantatge de tot el partit, 15 a 25. Una tímida reacció, gràcies a dos triples i una antiesportiva, ens permeten arribar al descans quatre a sota, tot i que perdem una de les nostres bases, l’Anna Duran, lesionada. Què passa al vestidor?

A la represa, millorem en defensa i mantenim el frec a frec contra un molt digne rival. Qui ens treu de polleguera, més a la banqueta que no pas a la pista, són algunes decisions arbitrals. 5 faltes en atac i d’altres de dubtoses, encenen el nostre tècnic que, a falta de 4 minuts per al final del tercer quart i en plena remuntada, es guanya la tècnica. Al final del partit se sent: “Aquesta, és la foto del partit.” I tothom riu! Però, anem tant llençades que ni la tècnica ens atura.

Un parcial de 8 a 0, amb dos triples consecutius, ens situen al davant al marcador en l’arrenada del quart període. El partit, però, no es decideix fins al final. I quan tot semblava dat i beneït, amb el 64 a 57, entrem a l’últim minut amb només un avantatge de 2 punts, després d’encaixar un parcial de 0 a 5.

Hem patit fins al final per guanyar i sentenciar un partit amb un triple de la Marina Camps, a pocs segons del final. Res, que som més líders encara. Que ningú ens ha guanyat i que el 7 a 0 a la classificació, ho diu tot! I avui, menció especial per a una de les nostres campiones, la Laura Farreras, que amb la lesió de l’Anna, ha assumit la responsabilitat de conduir l’equip cap a la victòria. Sou grans, molt grans!