Mini femení. Temporada 2020-2021

CB Calella – Mini

Entrenador: Paco García
2na ent.: Paula Soto
Nivell B

Les notícies del mini femení

Fi de temporada per a tothom! Bon Estiu a tots.

juny 2, 2022|0 Comments

Finalitza la temporada 2021-2022 i us deixem les últimes cròniques de la mateixa, dues victòries per parts dels equips sèniors i una derrota del junior B. Moltes gràcies per la confiança de seguir els equips del club per aquesta eina de les cròniques esportives. L'any que ve més. Molt bon estiu a tothom! Un..dos..tres.. Calella !!

Fi de temporada per a molts equips, amb rialles i fotos d’equip. Bon Estiu.

maig 26, 2022|0 Comments

Cap de setmana on molts equips disputen últim partit i acomiaden la temporada amb la foto d'equip. Com que una imatge val més que mil paraules, us deixem les fotografies de rialles, abraçades i comunió amb la grada. Els equips més grans del club finalitzaran la setmana vinent i llavors sí que es clausurarà la temporada 2021-2022. Així que bon estiu i bon bàsquet per a tothom.

Cara i creu en el desenllaç de les Fases de Permanència del CB Calella

maig 18, 2022|0 Comments

Cap de setmana de cara i creu pels interessos dels equips sèniors del Club Bàsquet Calella. El sènior femení confirma la seva 4a derrota en 4 partits a la fase de permanència, i significa malauradament el descens a 3a Catalana. Per part masculina, s'aconsegueix una gran victòria a domicili del CB Alcarràs i es certifica matemàticament la permanència a falta de dos partits a Calella. Tot seguit us deixem les cròniques de tots els partits.

Cap de setmana trist i ple d’homenatges per la pèrdua d’en Ventura

maig 11, 2022|0 Comments

Cap de setmana molt trist per la família del Club Bàsquet Calella. En Ventura ens ha deixat. En el record de tots nosaltres queden per sempre un munt d'anècdotes viscudes amb ell dins i fora del Pavelló de Calella. Per això aquest cap de setmana, molts equips del club han pensat en ell en forma d'un minut de silenci abans de disputar els seus partits.  Us deixem les cròniques seguidament...