Aprendre jugant

La nostra escola de bàsquet, l’escoleta, té la tradició de molts anys d’experiència ensenyant els més menuts a iniciar-se en el nostre esport. Ensenyem els fonaments i també tots els valors que acompanyen el bàsquet de la millor manera que es pot fer, jugant!

I per això, les nostres entrenadores i entrenadors ens donen unes ulleres per…, no veure! I una pilota que,… no es dura i no ens fa mal! I una xarxa? Sí una xarxa per jugar a bàsquet i que és màgica perquè ens torna la pilota. Tu li tires i ella la torna! I a terra, hi ha unes taques que ens estan dient: “trepitja’ns“. Ens ho passem teta! Fem jocs, molts jocs, i mica en mica aprenem a botar, a passar una pilota toveta i a posar-la en un forat que està al damunt d’un pal que ens queda una mica lluny.

#EncistellaALEscola

I on ho fem? Doncs a les escoles de la nostra ciutat, Calella! Aquest curs, el 2020-2021, tot i la situació d’excepcionalitat per la Covid-19, repetim l’acord de col·laboració amb les escoles Freta i El Far que ens permetrà fer la formació amb l’estol d’entrenadores i entrenadors titulats del club, que es desplaçaran a les dues escoles per aprofitar les seves magnífiques instal·lacions. Portarem als centres escolars el programa educatiu que ja apliquem amb èxit amb totes les nenes i nens que, des de ben petits, formen part del CB Calella.

I què passa si no ets de Calella?

No passa res, pots aprendre a jugar a bàsquet amb nosaltres! Si fas P4, P5 o primer i segon de primària, tu també pots apuntar-te al CB Calella. I si tens algun dubte, sempre et pots posar en contacte amb nosaltres

CB Calella - A la nostra escola de bàsquet aprenem jugant!