El cadet verd certifica el primer lloc al camp de l’argentona per posar la cirera del pastís a una gran temporada

C.N Caldes 77 – Premini Mixte 43

Afrontem el penúltim partit de la temporada contra el segon classificat de la nostra lliga amb un jugador amb una diferència de nivell espectacular a la resta.

✏️ Joel Lluís [Premini Mixte]

Arranquem el partit amb els conceptes clars per intentar obtenir la victòria, aturar al jugador rival que domina tots els aspectes del joc i amb una gran superioritat física. Comencem el primer quart perdent amb un 13-4 i sense la participació de l’estrella rival la qual cosa ens fa veure que les coses no estan sortint massa bé. Al segon període, aquest ja surt i el sabem mig aturar i acabem perdent 19-11 el període.
El tercer quart segueix la mateixa tònica que els anteriors i arribem a la mitja part amb un 45-15.

Veient la nostra falta d’encert en atac però la nostra petita millora en intensitat, convencem als jugadors que no s’han de rendir i al quart període fem un resultat espectacular amb un 4-18 a favor nostre que ens deixa a falta de dos quarts amb un 49-33. En aquest moment, veiem una petita sortida al túnel per intentar remontar, però el nostre 5è quart és desastrós. Falta d’intensitat i ganes d’alguns jugadors a pista fan que ni amb un temps mort poguem parar-los i rebem un 21-3 que ens enfonsa i no ens permet assolir la remontada.

Ja a l’últim quart, intentem canviar la cara donada anteriorment i aconseguim un empat que ens deixa més ben plantats. Ho sabem des de fa temps, i no aconseguim millorar-ho, no ens podem permetre rebre parcials així contra els rival més alts del grup. Igualment, felicitats als nanos per haver plantat cara i haver millorat el resultat comparat amb el de l’anada. Toca seguir treballant per intentar acabar la temporada amb una victòria. Seguim!💚🧡

CB Calella Premini Verd 76 – Bàsquet Bufalà 25

El millor partit de la temporada, sens dubte.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Cal dir que els calellencs varen perdre durant la primera volta a Badalona 67-49 en un partit molt físic en el qual molts jugadors es varen veure superats en molts aspectes tàctics i emocionals.

Per afrontar el partit a casa enfoquem els entrenaments i la prèvia del partit a reflexionar sobre la necessitat quotidiana de realitzar un joc alegre i directe, forçant sempre l’acció de l’u contra l’u amb determinació i ocupar el màxim d’espais per eixamplar la pista. I, alhora, evitar embolicar-nos en un partit lent que ens castigui en accions imprecises i pèrdues de pilota, i sense la possibilitat de crear línies de passada en benefici de l’equip visitant.

Els calellencs demostren la magnífica evolució individual i d’equip respecte l’inici de la temporada, i gràcies a preses de decisió valentes i coratjoses realitzen transicions i jugades elèctriques des del minut 1. No obstant, el segon quart resulta nefast i reflexionem a la banqueta que els mateixos jugadors que han disputat aquest quart dolent també jugaran el 4t i 6è quart passi el que passi, i segur que realitzaran un joc molt més bo. En aquest sentit, analitzem els punts forts i febles del segon quart i recalquem què és el que necessitem i el que no ens beneficia.

A partir d’aquí l’equip torna a explotar gràcies a una magnífica defensa creant ajudes constants i generoses, i un atac fluid forçant accions 1c1 de molt de mèrit que generen avantatges amb diverses línies de passada clares i senzilles. Aquestes accions d’1c1 i diverses assistències de mèrit ens brinden el millor joc col·lectiu de la temporada d’un equip que no té res a veure al del primer partit de lliga i que ha crescut de manera exponencial des de l’inici de la competició.

Premini Taronja 62 – CB la Garriga 50

Arriba per fi la segona victòria de la temporada.

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Taronja]

Comencem el partit molt connectats en atac, però amb poca intensitat en defensa, acabem el quart amb un 20-16 a favor. Segon quart on no aconseguim fer bons ataca i que fa que l’àrbitre piti passiu 2 o 3 vegades, la defensa continua sent fluixa i fem un quart que no té res a veure amb el 1r. 3-6 acabem el 2n quart. Tercer quart tornem a igualar la intensitat amb el rival, i aconseguim guanyar el quart 8-7. I arribar a la mitja part 31-29. Mitja part, parlem amb els nens/nenes i els diem que per aconseguir guanyar el partit, hem de continuar fent atacs ràpids, i pujar la intensitat en defensa. Dit i fet al 4t quart sortim a moltes ganes, i amb contraatacs després de rebot ofensiu, i basquets fàcils que trobem sota la cistella, fem un parcial de 16-5 que ens posa amb un +13 al marcador.5è quart seguim igual, però l’atac ens torna a costar i fem un parcial de 8-6. Arribem a l’últim quart amb un avantatge de +15, però sabem que l’equip rival lluitarà fins al final, i no ens podem permetre despistar-nos. El quart se’ns fa llarg, i quan faltaven uns 3 minuts el rival es posa a 7, però reaccionem amb 1 triple i una cistella als últims 2 minuts, i arribem a l’avantatge del final del partit. Felicitar els nens/nenes, perquè després de tota la feina que estan fent als entrenaments, la segona victòria molt merescuda ha arribat. Aquesta setmana ens enfrontem al primer classificat, però això no vol dir que deixarem de lluitar, volem acabar en gran la temporada, i no li posarem fàcil al rival.
1,2,3 Calella🧡💚

Mini Femení 38 – QBasket Sant Cugat 48

Partit on la desconcentració i la poca intensitat en defensa ens fa patir fins al final.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit adormides, desconcentrades i fora de la dinàmica. L’equip rival, al revés de nosaltres, comença amb una defensa molt dura, fent-nos 2c1 a les bandes, que fa que ens costi passa del mig camp i amb uns contraatacs ràpids que provoquen un 2-6 al primer quart i un 4-18 al segon quart, marxant a la mitjà part amb un -17 al marcador.

La segona part comença amb un canvi de xip per part de les noies, 11-2 al quart quart, on es donen compte que sense defensa no podrem guanyar aquest partit. Pugem la intensitat en defensa i l’atac és molt més fluït que a la primera part. Tot i això, va ser massa tard per posar-nos davant al marcador, acabant el partit -10.

Seguim! 💚🧡

Mini Verd 55 – Vilassar de Dalt 99

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Afrontem el partit després de moltes jornades competint a un gran nivell i amb la idea de seguir aquesta tònica ascendent i mantenir el bon paper. Aconseguim realitzar dos primers quarts molt bons i un tercer més discret. En general, primera part prou correcte tot i algunes errades forçades. A la represa els visitants imposen la seva clara diferència física i marquen els “tempos” de partit, nosaltres baixem els braços i entenem què succeix quan et deixes anar en aquesta categoria: bàsicament que el rival et passa per sobre en tots els sentits.

Tot i que és cert que ens trobàvem en una situació un pel extranya (lesions, expulsions, jugadores debutants) no crec que justifiqui la falta de càracter i d’orgull que ens ha faltat avui. Tampoc crec que era oportu pagar-ho amb bronques i crits, precisament pel que comentava abans i perquè restant una jornada pel final i tinguent en compte per tot el que han passat els nois aquesta segona fase, hagués suposat un mal afegit. Tot i això cal insistir i i no restar-li importància a aquests aspectes per tal d’evitar que tornin a passar.

Per acabar, m’agradaria destacar el debut de la Carla Vàzquez i la Valèria López del Mini Femení, que ens han donat un salt qualitatiu com a equip i han demostrat el creixement de la base femenina del club.

Seguim💚🧡

Pre Infantil Masc 61 – La Garriga 59

Victòria patida contra un equip on ens va posar les coses molt i molt difícils.

✏️ Toni Camacho [Pre Infantil Masculí]

Encara que el resultat de l’anada va ser ampli, sabiem que seria un partit complicat, per la manera en que jugava el nostre rival, amb un gran nivell.

Comencem el partit on la defensa no va ser el punt fort per cap dels dos equips amb un parcial de 22-15. Tot i així veiem que en atac van sortint les coses i volem centrar-nos en aspectes defensius i aconseguim baixar el nivell anotador del rival per marxar al descans amb un +9.

Els últims 3 quarts, ells comencen a apretar defensivament i nosaltres sense fer cas als conceptes bàsics que portem treballant aquests mesos, ens costa fer cistelles i estar cómodes a pista.

En tota la segona part no vam saber jugar com ho portavem fent i això va fer que el rival es creixés i s’anes apropant al marcador però vam saber gestionar els últims minuts per sumar una nova victòria.

Tot i la victòria, hem de fer autocrítica i saber que no va ser el nostre millor partit, tot i així, les ganes d’aquest grup de seguir treballant i disfrutant no para d’augmentar. Ens queda un partit per tancar aquesta molt bona temporada i esperem disfrutar i tancar-la com els nanos es mereixen.

Seguirem treballant i confiant en el procés!💚🧡

Centre Catòlic Hospitalet 44 – Infantil Femení 47

Capaços del pitjor, però també i en doble ocasió amb aquest equip, del millor

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquesta setmana, hem jugat contra Centre Catòlic Hospitalet. Primer classificat de la lliga i equip que quedarà campió si no passa res extrany, i que en tota la temporada ha perdut dos partits, que justament han sigut contra nosaltres.

Molt bon partit el que han desplegat les noies el cap de setmana, on han mostrat un gran treball defensiu, han fet un partit molt seriós i que hem mantingut cada minut del partit sense desconnexions, i on ofensivament, hem anat fent, tot i errant moltes ocasions però amb llançaments ben tirats, però que hem acceptat aquest error tot baixant a defensar ràpid i sense por a tirar la següent vegada que estavem soles.

Molt content per com han jugat les noies aquest partit, però també una mica emprenyat veient la capacitat que té aquest equip, i amb ràbia de que durant la temporada hi hagin hagut alts i baixos, amb desconnexions a vegades incomprensibles, de les que jo no he sigut capaç de corregir o capgirar aquests moments.

Tot i això, és un gran grup de noies amb un futur increible en el bàsquet, i on el dia següent del partit ens vam reunir totes i vam celebrar amb famílies incloses una gran diada tots plegats.

Dins i fora la pista, totes juntes, i això m´necanta.

Seguim!!! 💚🧡

Argentona 46 – Cadete verd Calella 61

CAMPEONES!!!!

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

nos lo jugábamos todo contra el Argentona,nuestra particular bestia negra,q nos había ganado los tres partidos q habíamos jugado esta temporada,el q ganaba era.el.campeon,y está vez los.nuestros.si.que dieron la talla…con nuestro mejor partido de.la temporada,sobretodo.de.inicio q salimos como un vendaval,con un parcial de 6-23…gran defensa por fin,y rápidas transiciones con Nadir y Nil finalizando,y con un Brandon tremendo desde el triple(metió 3 en ese parcial)aunq no eramos.contindentes en el.rebote,si q les.forzabps.a tirar en.mala posición..y de ahí sus continuos fallos..la 3as faltas de Nadir y Nil llegaron pronto,en.el.segundo.cuaero,y ahi es donde el.eesro.del.equipo,se vino arriba,y fue caoaz de.contener el.marcador pese a los.intentos del rival,asi en.el.ultimo.cuarto,otr avez con el.equipo titular,rematamos el.partido,donde se vio.la gran utilidad de todos sus componentes…Victoria +15…gran partido para un gran final de.temporada,q como ya llevodiciendo varias semanas,el equipo va cada vez a mas,y es una pena q se acabe la.temporada,ahora q cojemos un gran ritmo de.competicion…pero así son loas cosas,gran orgullo por lo conseguido,y muy contento por los chavales,q ya se.merecian una alegría así…Amunt Calella💚🧡💚🧡

ACB Palau 47 – Cadet taronja 73

Victòria a domicili que ens deixa amb opcions i depenent de nosaltres mateixos per a ser campions de lliga.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Iniciem el partit mirant d’evitar el que ens va passar a l’anada, una actitut despreocupada i confiada per les posicions de la classificació ens podrien complicar molt les coses, però no vàrem ensopegar dues vegades amb la mateixa
pedra. El ritme del partit el vam portar generalment nosaltres, amb una defensa agressiva, bones ajudes en les penetracions i sortides ràpides al contraatac som capaços d’agafar per sorpresa als locals i marxem al descans amb un +17.

A la represa tenim clar que hem de sortir al 100% per no deixar opció al rival de tornar-se a posar dins el partit, sortim molt concentrats i amb les idees clares. Gràcies a la bona defensa i la circulació de pilota en atac aconseguim tirs alliberats i cistelles fàcils que fan augmentar encara més la distància en el marcador.
A l’últim quart ens fan 14 punts, dels quals 8 són de tirs lliures, degut a que entrem en bonus per faltes sense gaire sentit. Cal aprendre per a futures situacions on el marcador estigui més ajustat, doncs no podem regalar aquestes oportunitats.

Diumenge tenim una final contra l’AECAM, ara el primer classificat, on ens jugarem quedar campions de lliga. Cal donar-ho tot, la feina està feta, ara cal rematar-la. A casa no se’ns pot escapar, no hi falteu!🧡💚

CB Santa Coloma A 61 – Júnior Masc. U18 Interterritorial 47

Derrota a l’últim desplaçament de la temporada a pista del CB Santa Coloma de Gramenet.

✏️ Álex Molina [Junior masculí interterritorial]

Partit complicat que afrontaven els del Maresme davant d’un equip que ocupava una posició per sobre a la classificació.
Increïble partit que va realitzar els jugadors Calellencs, mostrant orgull, un gran esperit de sacrifici i lluita i unes immenses ganes de competir.
Tot i que l’equip visitant es presentava amb 8 jugadors, s’ha pogut veure un bon joc i gaudint com a equip durant tot el matx. Els Colomencs empesos per la seva afició, se’n van anar del marcador en els darrers minuts del partit. Aquesta setmana toca seguir entrenant de valent per poder lluitar i portar-nos la victòria a l’últim partit de la temporada, davant del CB Vilassar de Dalt; equip que ocupa la 3a posició.

sub25 Calella 73 – Canyeles 37

✏️ Álex Muñóz [Sub 25]

Resultado capicúa…en una victoria,que nos permite asegurar la 3a posición del grupo,y aún optar a ser 2o,aunq dependemos que el Sant Joan Despi pierda su partido para q eso suceda.Aun así,GRAN TEMPORADA de este equipo,q además de ganar un montón de partidos este año,hemos ayudado al senior conseguir q tb tenga una temporada muy propicia,entrenando con ellos e incluso jugando partidos…Del partido contra el Canyeles,pues el resultado lo dice todo,un rival con muy poca calidad,pese a que eran muy batalladores,la diferencia era muy grande,y cuando nos pusimos a jugar con un poco de intensidad,nos fuimos rápido en el marcador…a destacar q los doce jugadores anotaron mínimo una canasta..Amunt Calella💚🧡💚🧡

Sènior fem 49 – Minguella 35

Últim partit a casa de la temporada contra un equip ja descendit però que ha perdut molts partits per menys de 10 punts de diferencia.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Desde l’inici predominen les defenses per sobre els atacs,on la defensava conservadora del equip rival ens dificulta trobar bones seleccions i tirs alliberats.
Al descans arribem amb un pobre 19-17,fallant moltes cistelles fàcils i lo de tota la temporada els tirs lliures fallats.

Remarquem que cal augmentar el ritme ofensiu e intentar córrer mes sense pilota,i els últims 12 minuts si aconseguim lo parlat al vestidor i marxem en el marcador.

Partit bo a nivell defensiu,i en atac seguim fallant tirs alliberats i sense idees en estàtic.