Els nois i noies del premini mixte aconsegueixen una victoria molt lluitada per 1 punt

Premini mixte 51 – Llavaneres 50

Partit on la falta de plantilla fa que acabem guanyant per la mínima.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Arranquem el partit mentalitzats de que hem de sortir amb el nivell d’intensitat que exigeix l’equip rival, sinó la victòria seria impossible. Dit i fet, sortim envelats i a per totes i acabem el primer període amb un 17-2 i el segon amb un 14-3.

Amb un resultat espectacular, comencem el 3r període relaxats però mantenim la gran diferència de punts que portavem i arribem a la segona part amb un +22. Ara bé, aquí em faig responsable de menyspreciar el rival ja que també podia realitzar-nos els parcials que els hi havíem concedit anteriorment, i a la mitja part, la xerrada realitzada anava dirigida en seguir intentant practicar els conceptes dels entrenaments, donant el partit per finalitzat. Error meu, el missatge als jugadors/es hauria d’haver-los motivat a seguir augmentant la diferència fins al final, i no afluixar tant la intensitat.

Llavors, el quart període acaba amb empat però el cansanci comença a passar-nos factura siguent una plantilla de 7. Al cinquè quart, l’entrenador rival ja pot ajuntar el 5 jugadors/es bons del seu equip per normativa, i ells surten a mossegar i nosaltres se’ns comencen a acabar les piles. Ells realitzen un parcial brutal, que ni amb un temps mort sabem aturar-lo, i arribem a l’ultim període amb un +12.

El rival comença super motivat i la pressió de la grada i la banqueta ens supera i ens costa molt atacar i a ells se’ls hi fa molt fàcil fer bàsquet. A més a més, el cansanci ens mata les nostres últimes forces però aguantem fins a l’últim segon al límit i amb un +1 final.

Felicitar el rival per la quasi remontada que van aconseguir, i per altra banda, aquest partit ha servit per realitzar una autocrítica personal i per fer-nos veure tant a l’Arnau com a mi que mai podem donar a cap rival per mort. Felicitar als nanos per deixar-se la pell a pista fins l’últim segon i per aguantar tota la pressió que hi havia als últims minuts. Victòria merescuda pels jugadors/es del premini mixte, que estan seguint un molt bon camí. Toca seguir treballant per acabar la temporada de la millor manera possible!💚🧡💚🧡

CB Calella Premini Verd 54 – Lluïsos de Gràcia A 58

Un altre molt bon partit dels calellencs que es decideix per l’encert a cistella als últims minuts.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

De la mateixa manera que en la primera volta els nostres van guanyar forçant la pròrroga a l’últim segon del partit, en aquesta ocasió el partit també ha estat molt igualat i s’ha resolt en els instants finals gràcies a l’encert en el tir exterior dels visitants.

La majoria de quarts són força igualats pel que fa a l’anotació però pel que fa al joc nosaltres generem un munt d’accions de tir i entrades a cistella que no aconseguim anotar com en d’altres ocasions. Aquesta manca d’encert és la que ens penalitzaria al final del partit. A part, no explotem prou alguns dels emparellaments que ens són superiors en atac; ens penalitza la gestió del neguit en el tram final del partit, i per últim, rebem 3 triples consecutius en pocs segons en el darrer quart, tot i defensar bé.

Per tot plegat, des del cos tècnic entenem aquesta derrota com la més dolça de la temporada perquè l’equip va realitzar un molt bon partit en línies generals i, sobretot, perquè segueix en la bona dinàmica d’ajudes generoses i constants en defensa, i els jugadors es mostren determinats en l’execució de les seves accions en atac.

Sant Vicenç Maresme 55 – Premini Taronja 31

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Partit que afrontem amb 7 jugadors, i que juguem a pista gran, cosa que ens passa factura a mesura que van passant els quarts. Primer quart molt igualat on acabem amb un 0-0 en el marcador. La concentració es nota bastant i el segon quart també l’empatem, però aquesta vegada 9 a 9. Seguim a les idees ben clares i aconseguim arribar a la mitja part amb un -1 (18-17).
Al descans avisem que no ens podem relaxar, que hem de continuar amb el mateix ritme de partit i no perdre la concentració.
Dit i fet, 4t quart el rival ens passa completament per sobre, no podem passar de mig camp, males passades i males decisions ens fa rebre un parcial de 18-0.
5è quart, animem als jugadors a no deixar que el rival marxi del partit, volem continuar competint. A poc a poc anem tornant al joc del principi, però no som capaços de tornar a la mateixa línia del rival per culpa de les individualitats dels jugadors.
Últim quart bastant millor on arribem a fer un parcial de 8-9 a favor. Hem d’aprendre que som un equip, i que per jugar bé i poder tenir un bon joc hem de moure més la pilota. Aquesta setmana treballarem de valent per arribar al partit de dissabte amb la millor forma possible, i intentar assolir la segona victòria, perquè tenim moltes ganes i estem molt motivats.
Seguim, 1’2’3 Calella🧡💚

Boet Mataró 61 – Mini Femení 28

Partit complicat contra unes rivals molt dures que donem per perdut abans de temps.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit mentalitzades que seria un partit molt complicat. Iniciem el quart amb por i desconcentrades. La defensa de l’equip rival és molt dura i tenim por a jugar 1 vs 1 o a entrar a cistella.

En canvi, la sortida de pressió va sortir bé, hem sabut trobar els espais i veure qui estava sola. Tot i això, durant el primer quart no vam tenir un bon encert a cistella, i la por al contacte ens fa que el boet es distancií del marcador, acabant el quart 21-4.

A partir d’aquest moment ens enfonsem, ens costa defensar la línia de pase i la defensa estàtica, però aconseguim parar bastants contraatacs que ens fan recuperar moltes pilotes. A més, donem moltes segones oportunitats a l’equip contrari perquè ens va costar bloquejar el rebot davant d’unes jugadores físicament superior a nosaltres.

Va ser un partit difícil, però important per fer veure a les nenes que mai s’han donat per vençudes i han d’anar a totes.
Cal destacar la unió de l’equip que durant el partit es van recolzar les unes en les altres i no van abaixar el cap.
Felicitar a les noies per la maduresa que van demostrar durant tot el partit davant d’un equip on el seu joc es basa a donar cops.

Seguim! 💚🧡

Infantil femení 55 – Basket Almeda 61

Llàstima del resultat final, però increible el partit que han fet les noies.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquesta setmana ens efrontavem al basket Almeda, primer classificat i equip que només han perdut 1 partit en tota la competició. Sabiem de la dificultat, però ens marquem com a objectiu el competir tots els quarts i a no tenir les nostres ja famoses “pàjaras” en els inicis.
Objectiu aconseguit, però el millor d’això, va ser la manera com vam jugar aquest partit i l´intensitat que vam tenir durant tots i cadascún dels minuts que va durar el matx.
Ofensivament, la pilota va circular molt bé, vam ser generoses en les passades intentant trobar sempre la jugadora sola perquè pogués tirar, i no vam tenir por en buscar 1vs1 davant un equip fort, que ficava moltes mans i que estaven molt tancades.
El treball defensiu, el vam fer molt bé i en un equip en el que totes de l´Almeda feien punts, vam aconseguir que quan ens sobrepassaven hi havia sempre una companya que ajudava i els hi feia difícil l´atac.
En fi, molt bon balanç tant ofensiu com defensiu, i on l´intensitat de les nostres, va ser molt i molt alta. L´única llàstima, és el resultat, que perdem de 6, en un partit on a la mitja part teniem un +9 i arribavem a l´últim periode amb 2 punts d´aventatge.
Cap ben amunt en aquest partit, i molt orgullós de poder disfrutar d´aquest gran equip que recordem que estan a nivell A i jugant contra equips molt forts i que treballen molt bé els femenins.
Seguirem entrenant fort i seguirem intentant de jugar d´aquesta manera i aconseguir un bon final de temporada.
Som-hi!!! 🏀💚🧡

Masnou 50 – Cadet verd Calella 75

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

Buena victoria en campo del Masnou,que unida a la.derrota del Argentona,hace q nos pongamos primeros en el grupo a falta de dos jornadas..Partidoas complicado de lo q aparenta el marcador,el Masnou jugaba con muy buenos ataques,y anotando bastante desde fuera..pero superioridad fisica nuestra la se fue imponiendo,y a partir del tercer cuarto q pudimos hacer rápidas transiciones,fuimos despegando os.en el.marcado para una ventaja final más abultada de la diferencia real que hubo entre los dos equipo..nos faltan dos.finales,y lucharemos al maximo para intentar ganarlas,el equipo.se merece una alegría…Amunt Calella🧡💚🧡💚

Cadet taronja 65 – CB Cabrera 46

Contundent victòria dels nostres contra un rival directe que ens manté en la lluita per la competició i ens ajuda a retrobar sensacions.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Partit que comença amb molts errors per part d’ambdós equips pel respecte mutu i els nervis pel partit, amb un tímid 11-13 al primer quart, moltes pèrdues de pilota i estancament ofensiu.
El segon quart puja el ritme del partit i la intensitat defensiva ens permet córrer més al contraatac. Quan sortim amb combinacions de passades som capaços de fer mal en poc temps però quan volem anar massa ràpid o abusar del bot perdem la pilota a l’instant. En aquest quart veiem aro també des de la línia de 3 punts i capgirem el marcador per marxar al descans amb un +2.

A la represa, sortim molt enxufats, amb una defensa asfixiant i una circulació de pilota excel·lent en atac fem un parcial de 22-6, que ens dona pràcticament el partit.
El darrer quart no som capaços de mantenir el mateix nivell i ells segueixen apretant però la diferència ja és massa gran.

Una victòria treballadíssima per tot l’equip, construida des de la defensa per parar la seva superioritat física, la lluita pel rebot, no donar per perdudes les pilotes dividides… Tots animant i remant en una direcció.

Queden 2 finals. Seguim creient!!🧡💚

Sub25 Calella 68 – Santa Joan Despi 58

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

Gran victoria nuevamente,está vez contra el segundo clasificado del grupo.Tuvimos la.vemtaja q le.faltaban dos de sus mejores jugadores,aún así nos apretaron de lo lindo,y al principio llegaron a tenermdoferencias superiores a 10 puntos,con una defensa super agresiva,y dominando las dos zonas…El el tercer cuarto,logramos por fin,empezar a dominar el rebote,y a anotar desde fuera..con lo q dimos la vuelta al marcador,y pese a sus intentos de volver al.parrodo,ya nunca perdimos el control del mismo,logrando una meritoria victoria 🏆🏆🏆..PD dejo foto de lo que para mí,fue la CLAU del partit…Amunt Calella💚🧡💚🧡

Sènior fem 49-50 Canovelles

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Ens enfrontem a un equip molt treballat tacticament on en el salt inicial ja estan colocades amb una zona 1-3-1 molt conservadora.
La nostre sortida a pista és lamentable a nivell d’intensitat i sobretot el nostre balanç defensiu on les visitants fan un parcial de 2-10 els primers minuts de partit.
Falta de concentració i que mentalment no estem posades per competir.
Mitja part sense ànima i atacant una zona totalment tancada i conservadora marxem amb -12.

Mitja part remarquem el que portem treballant tota la setmana i sobretot la intensitat i actitut en els dos costats de la pista.
Poc a poc aconseguim entrar dins el partit on els últims minuts ens posem per davant en el marcador però es aquí on no tanquem el partit.

Cal remarcar una acció totalment desafortunada per part de la taula que ens costa el partit,on amb 1,80 segons equip rival tira un cop agafa el rebot i torna a tirar,cosa que inexplicamament donen la cistella i reglament en mà no dona temps material per fer les tres accions

A falta de 7 segons tenim un contraatac amb superioritat on no trobem la millor selecció de tir i acabem fallant la cistella.

Tot i això remarcar que no podem sortir així a pista,i que el tema de concentració e intensitat és innegociable,i cal assumir responsabilitat individuals.