Gran partit del mini femení al camp del parets que els serveix per tornar de setmana santa amb energia.

Premini mixte 44 – Arenys de Mar 51

Partidàs dels nanos del premini plantant cara al líder indiscutible de la lliga.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Afrontem el partit amb l’objectiu de demostrar una cara diferent a la de l’anada, ja que ens van fer un -50 i amb una imatge bastant fluixa de part nostre.

Comencem el partit sapiguent que hem d’aturar a les dues estrelles de l’equip rival, i plantejem una defensa de cara cara contra ells i amb ajudes constantment dels companys per aturar-los. Sincerament, sense tenir molt poc temps de preparació, la defensa ha sortit molt bé per part nostre i d’aquí ve el resultat del partit.

Aconseguim aturar-los molt bé en el 1v1, però el seu encert de la línia de 3 és espectacular i a la mínima que teniem un petit ‘despiste’, el sabien aprofitar a la perfecció i no perdonaven. Tant l’Arnau com jo comtpavem amb aquests petits inconvenients ja que tothom pot equivocar-se, però no comptavem amb el seu excel·lenct encert de cara a cistella siguent preminis de primer any.

Afegir que, el nostre atac ha sigut el millor de la temporada sens dubte, aconseguint bàsquets alliberats, contraatacs i bones seleccions de tir.

Per acabar, per part de l’Arnau i jo, només ens queda que aplaudir i felicitar als nanos pel partidàs que han realitzat. Hem perdut per la mínima contra un equip immensament superior a qualsevol equip del grup, i amb dos jugadors immensament superiors a qualsevol jugador de la lliga.

Toca seguir endavant i acabar bé la temporada, que amb la línia que estem seguint, segur que acabarem amb moltes més alegries!💚🧡💚🧡

CB Calella Premini Verd 69 – UE Mataró 54

Partit molt complet dels calellencs en el qual recuperen les bones sensacions mostrades al llarg de la temporada.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Els jugadors realitzen un dels millors partits de la temporada a nivell global, sobretot en defensa, mostrant-se molt solidaris en les ajudes, tancament de les línies de passada, ocupació d’espais i recuperacions de pilota. A més, en atac, perdem molt poques pilotes en atac gràcies a l’anàlisi i la reflexió de la majoria de pèrdues de pilota ocorregudes durant l’anterior partit previ a la Setmana Santa.

Cal destacar, assistències de molt de mèrit per part d’alguns jugadors arrossegant 2 o 3 defensors i doblant la pilota amb molt de risc en el moment just, i un parell de portes enrere molt plàstiques.

Hem de seguir aquesta línia global de construcció de l’equip a partir de la generositat en defensa per tal de seguir arribant còmodes i fluids en atac.

UER Pineda 62 – CB Calella 41

El millor partit de la temporada.

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Comencem el partit amb les idees clares, i mentalitzats que no serà un partit fàcil.
Segon quart bastant bo, en el que sortim concentrats tant en atac com en defensa, la qual cosa fa que el marcador al final del quart sigui de 18-14 en contra.
Tercer quart el comencem super bé, aconseguint posar-nos empat 18-18 i fer que l’equip rival demanes temps mort. Nosaltres utilitzem aquest temps per motivar als nens/es i dir-los que ho estan fent molt bé, però que no podem confiar-nos. Cosa que acaba passant, ja que en 3:30 minuts que quedaven de quart, el rival consegueix agafar un avantatge amb marcador 30-19.
Mitja part continuem animant als nens que continuïn igual, però sense baixar la intensitat. El 4t i 5è quart continuem esforçant-nos al màxim, però l’equip rival ens ho segueix posant complicat, i amb 2/3 jugadors superiors a nosaltres arribem a l’últim quart 51-33.
Últim quart comencem molt bé, aconseguint disminuir la diferència, però l’equip rival torna a pressionar i arribem al final amb un marcador de 62-41 en contra.
Tot i la derrota, en Nadir i jo estem super contents i molt orgullosos de les ganes l’esforç i la dedicació que els petits li posen cada dia, i sobretot en aquest últim partit.
Dia a dia el canvi es va notant, i nosaltres estem molt contents de poder acompanyar-los en aquest camí.
Seguirem treballant per acabar bé la temporada i donar el màxim en els 5 partits que ens queden.
1,2,3 Calella💚🧡

Mini taronja 40 – CB Argentona 90

Ens marquem un únic objectiu per aquest partit, i fem de tot menys el que hem demanat.

✏️ Aniol Fors [Mini Taronja]

Després del descans de Setmana Santa ens hem marcat l’objectiu de millorar l’aspecte defensiu, ja que cada setmana rebem masses punts. Aquesta va ser l’única consigna que vam marcar pel partit, deixar-nos la pell en defensa i intentar que a l’Argentona li costés anotar. En atac, tot i que ens costa, cada setmana anem trobant la manera d’anotar i es un aspecte que no ens preocupa tant.

Però com podem veure pel resultat, l’objectiu defensiu no el vam complir. Vam poder anar aguantant fins a la mitja part, on una barreja entre cansament i desconnexió, va fer que el rival ens passés per sobre de manera contundent.

L’objectiu per aquests 5 partits restants segueix siguent el de millorar en defensa. Per tant continuarem treballant!💪🏼

CB Parets Vermell 48 – Mini Femení 59

Partit que afrontem amb les idees molt clares i amb una actitud molt positiva.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem concentrades i dins de la dinàmica del partit. Gràcies a la pressió aconseguim robar boles i fer contraatacs que ens donaran la victòria del primer i el segon quart.

El tercer quart ens confiem i baixem el nivell d’intensitat en defensa, a causa d’això les jugadores del Parets s’apropen al marcador retallant la distància que teníem de +15 a +8.
No és fins al quart quart quan ens posem les piles i fem un gran parcial que ens farà tenir un avantatge de +11 al marcador.

El cinquè i el sisè quart no ens relaxem i seguim movent la bola i fent pressió per poder mantenir el resultat a favor nostre.

El bon inici de partit, les ganes i la motivació de les jugadores ens donen la victòria d’aquest partit.

Seguim! 💚🧡

Pineda de Mar 62 – Pre Infantil Masc 39

Partit molt complicat contra un equip empatat amb nosaltres a la classificació on no vam saber estar a l’altura.

✏️ Toni Camacho [Preinfantil Masculí]

Era el 4t partit d’aquesta temporada que ens enfrontàvem contra aquest rival i ja sabiem que seria un partit exigent i dur. Des de els primers minuts vam trobar una defensa tancada que ens va fer complicar-nos els nostres atacs i en el moment de la nostra defensa, ens va faltar intensitat i ganes on el rival trobava forats per tot arreu.

Després d’una primera part extremadament dolenta, vam anar al descans amb un -22, en aquest moment vam decidir no centrar-nos en el marcador i intentar canviar tot el que ens va sortir malament en els primers quarts.

Vam poder solucionar diferents problemes i semblava que podriem competir, però ens vam trobar amb un altra problema i es que no ens va entrar quasi res i mira que ho vam intentar pero l’aro va decidir tindre un forat aquell dia.

Tot i la dura derrota ens quedem amb la segona part on vam poder veure una reacció dels nostres tot i que no fos el nostre millor dia. Tot i així, seguim treballant i millorant per aquests últims partits que ens queden i afrontar-los de la millor manera possible.

Toca oblidar i seguir endavant, cada temporada hi ha un parell de partits dolents i aquest cap de setmana va tocar aquest i no passa absolutament res.

Seguirem treballant i seguirem confiant en el procés.💚🧡

Infantil Femení 55 – U.E.R. Pineda de Mar 70

El mal inici de partit on tenim poca ambició i sense el nostre caràcter habitual, ens passa factura en un partit on la motivació hauria de sortir per si sola.

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquesta setmana, teniem derbi contra el Pineda, equip el qual és la tercera vegada que ens enfrontem aquesta temporada i on teniem molt clar a quines jugadores haviem de parar i com haviem de jugar per tal de poder-nos emportar la victòria.
Doncs tota aquesta preparació, lamentablement la tirem per terra durant els tres primers quarts on anotem 3, 1 i 10 punts a cada quart i ens porten a un marcador amb 14- 40 al descans.

L´únic positiu del partit va ser la reacció de les noies a la represa, on aconseguim un parcial de 41-30 i ens fa acabar el partit amb un marcador de 55-70.

Espero que n´aprenguem de partits així i que ens quedem en com hem jugat els últims quarts i no repetim l´inici del partit on es veien unes noies sense lluita, sense ganes i on es mostraven completament superades.

A seguir treballant i esperem fer aquest últim tram de temporada molt millor 💪🏻💚🧡

Bàsquet Safa Claror 52 – Infantil Masc 48

El nostre infantil després de Setmana Santa té el primer enfrontament com a visitant contra el Safa Claror.

✏️ Armand Rodríguez [Infantil Masculí]

Partit difícil al camp d’un rival que ens segueix molt a prop a la classificació i amb un camp molt complicat.

L’infantil va saber mantenir el cap fred tota la primera part tot i anar per sota en el marcador fins als últims minuts d’aquesta. Perfecte inici de la segona part on ens posem +10, mantenim aquest resultat fins que a l’últim quart una pressió molt forta d’ells amb dos contra un agressius ens complica el que queda de període. Els locals anoten dos triples seguits i el nostre joc és un total descontrol. Sense ordre ni ús de les indicacions donades des de la banqueta fan que perdem aquest partit.

Partits com aquests ens han de servir per continuar aprenent i saber afrontar moments complicats. Venim de dos resultats molt igualats on se’ns va donar la cara de la moneda i aquest cop ha tocat creu.

Seguirem treballant i els entrenadors estem satisfets amb el progrés dels nens tot i que aquest resultat no acompanya.

cadete Verd Boet 34 – Calella 61

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

nueva victoria en el. siempre difícil campo de Boet, esta vez el. equipo si salió con ganas de hacer las cosas bien, y con un. buena circulación de balón, y rápidos contraataques, rápidamente cojimos. ventaja en el marcador, pese a que fallamos muchas contras por exceso de velocidad o descontrol, esa es la. forma en la que hemos de jugar. La defensa, fue bastante correcta, y contratamos. bien el. rebote defensivo, lo q nos permitía salir rápido. A destacar q todos los jug anotaron al menos una canasta… Amount Calella💚🧡💚🧡

Cadet Taronja 73 – Sant Gervasi 43

Victòria contundent a casa on recuperem tots els jugadors que venien tocats i tornem a agafar sensacions després de les vacances.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Els nostres van sortir amb moltes ganes de tornar a guanyar i això es va transmetre al ritme i la intensitat en el joc. La pressió defensiva juntament amb les sortides al contraatac van ser el gran detonant en la majoria d’ocasions per poder anotar amb comoditat. La primera part vam saber defensar les penetracions amb molt bones ajudes i fent falta quan tocava (i a vegades també quan no era necessari). Seguim però sense saber pausar el joc i jugar amb el marcador, tant amb el temps restant com amb la diferència de puntuació, el que ens fa perdre més pilotes del compte.

Al tercer quart el rival intenta trobar la manera de reenganxar-se amb una zona 2-3, que ens bloqueja força l’atac estàtic. Tot i així, aprofitant alguns espais i sobre tot seguint corrent al contraatac després de recuperar en defensa, on vam saber marcar perfectament el seu jugador més destacat, ens van permetre seguir anotant i no deixar cap mena de resposta al rival.

Bon partit per haver entrenat només 2 dies, cal però seguir treballant als entrenaments per situar-nos millor en estàtic i ser capaços d’aprofitar els espais i llegir els avantatges.

Desitjar una ràpida recuperació a l’Haron, que tot i estar malalt entre setmana va fer un esforç per jugar i per desgràcia va patir un esquinç de turmell i estarà de baixa unes setmanes.

Queden 4 finals i molta feina per fer, seguim!!💪🏼🏀

Sub25 Calella 81 – Parents 77

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

el resultado ya lo dice todo, partido con poca defensa, y donde. el acierto anotador, tanto de. nuestro equipo como del Parets, fue por. momentos impresionante… Esta vez la ayuda de Quique Camacho fue fundamental pues se. puso en plan Arlauckas(los. más jóvenes buscar en Internet) y desde 4 metros, era una ametralladora constante, acabo con 23 puntos u como ya digo fue fundamental, aunq tb destacaría la gran defensa y actitud den Pau Grebol, siendo. un ejemplo para todos de como se ha de afrontar un partido de este tipo… Los demás, todos aportando su granito de arena, para q entre todos sumaramos una victoria q necesitábamos después de un par o tres de derrotas q wnsombrecisn la gran temporada q estábamos haciendo… amount calella🧡💚🧡💚

Sènior fem 46 – Sant Josep 62

Partit contra les líders on si guanyaven ja pujaven matemàticament de categoria.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Inici igualat de partit on l’atac predominava per sobre les defenses.
Es el segon quart on ens posem per davant en el marcador,dominant el rebot i tenint paciència en atac,però uns errors a les últimes possessions ens deixen el marcador en igualtat.

A la represa elles segueixen amb una defensa molt agressiva,amb moltes mans i sent molt intenses,cosa que ens dificulta a l hora de tenir tirs alliberats.
Últim quart fluix a nivell ofensiu,i superades anímicament amb males presses de dedicions.

Molt bon equip on només han perdut dos partits en tota la temporada,amb mes intensitat i ritme que nosaltres.

Cal aprendre en partits així,i anat sumant experiència a nivell competitiu,cal seguir treballant