Una gran segona part dels nois del cadet taronja els donen una important victoria a domicili i els permet seguir empatats en primera posició de la lliga

Premini Mixte 66 – Canet 24

Partit transitori per anar millorant els conceptes que anem realitzant en els entrenaments.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

Afrontem el partit contra un rival que a l’anada vam guanyar de 50, sapiguent que no seria gaire difícil, i enfoquem al partit amb l’objectiu de posar en pràctica el que anem entrenant.

Com no, arranquem el partit confiats, i els quatre primers quarts els juguem mitjanament bé, però no aconseguim matar el partit i li donem al rival possibilitats d’una possible remontada.

Ens consciencem del nostre error, que ens passa a cada partit que aparentment ha de ser fàcil, i ens adonem que sinó ens posem les piles, el partit pot acabar molt pitjor del que hauria de ser.

Sortim al 5è quart amb un +14, i amb el rival super motivat, però aconseguim realitzar una defensa espectacular per posar-nos amb un +32 a l’últim període. Llavors, ja a l’últim quart intentem practicar-ho tot, i acaba sortint bastant bé i acabem al partit amb un +42.

Felicitar als nanos per la victòria, però seguim sense aconseguir la falta d’intensitat des del minut 0 contra els rivals més fluixos del grup.

Toca seguir endavant i entrenar bé per acabar la temporada de la millor manera possible. Seguim💚🧡💚🧡

JAC Sants 65 – CB Calella Premini Verd 84

Els calellencs juguen un dels millors partits de la temporada com a visitants.

✏️ Ignasi Bragulat [Premini Masculí Verd]

Igual que la jornada anterior, els jugadors realitzen un magnífic partit a nivell global. Sobretot en defensa, mostrant-se molt solidaris en les ajudes, observant les possibles línies de passada, ocupant els espais i recuperant forces pilotes.

En aquest sentit, el partit es força atractiu perquè l’equip de Sants practica un basquetbol molt vertical a partir d’alguns dels seus jugadors atlètics i amb molt bones habilitats coordinatives.

Cal destacar, un altre cop, les diverses i generoses assistències de molt de mèrit d’alguns jugadors calellencs amb les quals el nostre joc va ser felicitat per part de l’àrbitre al final del partit.

Per últim, agrair moltíssim l’esforç i la generositat d’en Pau Vázquez i la seva família per ajudar-nos, llevant-se ben d’hora per disputar el nostre partit, i després tornar a correcuita cap a Calella per jugar amb el seu equip

CB Calella 42 – C.B.Cabrils 32

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Encarem el partit amb motivació contra un equip que l’anada vam perdre de 18. La motivació es demostra a la pista circulant bé la pilota i molt encertats en el tir, també cal destacar el contraatac. Aquesta suma d’accions positives i la bona defensa i ajudes ens fa arribar a la mitja part 22-17 a favor. Seguim en la mateixa línia i arribem al final 42-32. Primera victòria de la segona fase. Estem molt contents del gran progrés des d’inici de temporada.
Seguim!! 💚🧡

Parets 66 – Mini Verd 54

Gran partit de tot l’equip

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Visitem una de les pistes més complicades de la competició. En front un dels equips en millor forma del grup que precisament venia de guanyar a Penya i Vilanova respectivament, justificant així la seva bona dinàmica. Per part nostra, l’equip arriba després d’una setmana d’entrenaments força irregulars però amb la il•lusió i les ganes de poder donar la campanada i assaltar Parets.

Després d’un inici dubitatiu, els nois ràpidament canvien el “xip” i es posen el mono de treball. En atac, circulem bé la bola aplicant conceptes que anem adquirint del dia a dia i en defensa ens mostrem amb un nivell de concentració superior a la majoria de partits disputats fins ara.

Partit que segueix la mateixa tònica quasi al llarg dels 48 minuts, amb igualtat màxima i alternances al marcador. L’equip fa un gran pas endevant en quan a regularitat sense encaixar cap parcial contundent i som capaços de mantenir el cap fred en moments complexos durant el transcurs del matx.

Arribem a l’últim quart amb opcions reals d’emportar-nos la primera victòria. Aquesta nova situació on ens veiem inmersos provoca que deixem de ser generosos en atac i regalem bàsquets fàcils al rival, això sumat a altres factors externs fa que arribem amb aquest resultat final.

Tot i això, res a retreure als nois. Ens han brindat un gran partit de bàsquet i han demostrat caràcter i fe fins l’últim sospir. Sens dubte aquest partit els farà crèixer com a jugadors i ens demostra un cop més que quan compartim la bola i juguem en equip tenim arguments de sobre per estar a la lliga que estem.

Seguim 💚🧡

Mini Femení 37 – C.B. Llinars Vermell 43

La poca intensitat en defensa comporta la derrota contra un dels rivals més directes de la competició.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit mentalitzades que seria un partit molt complicat i que hauríem de lluitar fins al final. Iniciem el partit amb por i desconcentrades. La defensa de l’equip rival és molt dura i tenim por de jugar 1 vs 1 o a entrar a cistella. Tot i així, movem molt bé la bola i tallem des del costat contrari que provoca ocasions de tir completament alliberat. En canvi, ens costa defensar el costat dèbil i tenim por de ficar mans i al contacte.

Durant tota la primera meitat, tenim un marcador molt igualat.
Iniciem la segona part confiades i baixem la intensitat tant en defensa com en atac.
Ens costa baixar a bloquejar el rebot donant segones oportunitats al rival que el Llinars aprofita per allunyar-se del marcador.

Aquest partit ha sigut un toc d’atenció per fer-nos veure que estem a una competició igualada i que, per tant, cada partit és important. Ara toca continuar treballant pels següents partits complicats que tenim.

Seguim! 💚🧡

Pre infantil Masc 60 – Bàsquet Neus 49

Ens tornem a trobar amb la victòria després d’un partit intens on vam saber competir i patir.

✏️ Toni Camacho [Preinfantil Masculí]

Teniem davant un rival que ens va guanyar a l’anada i sabiem que no ens posarien les coses fàcils. Afrontem el partit molt concentrats i sabent les coses que haviem de fer per poder competir-ho.

Petits despistes defensius ens fa que a la mitja part anem amb un -7 al marcador. Aprofitant el descans parlem de les coses que hem de millorar i de com hem de parar els seus atacs i els seus 2-3 més potents i així ho fem.

Controlant la defensa i fent atacs fluits ens anem apropant al marcador fins arribar al final del 5è periòde amb un +7 al descans.

En l’últim cuart, controlem bastant el temps i el partit en general, sense posar-nos nerviosos quan ells s’apropaven i sabent reaccionant a les seves cistelles fins obtenir el resultat final.

Partit molt seriòs dels nostres on van demostrar caràcter i saber fent un bon partit, demostrant que lo de la setmana passada no tenia res veure en com realment sabem jugar.

Falten 3 partits per acabar i la milloria es nota dia darrera dia, seguirem treballant com sempre i seguirem confiant en el procés.💚🧡

Cadete verd Calella 72 – Argentona 51

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

.Muy bien partido,en el que el equipo jugó con bastante ritmo,con buenos contraataques,y controlando siempre el tempo del partido,poco.a.poco fuimos yéndonos.em el.marcador,para una renta final de +20…La.mejora del equipo,es alta,y cada vez, jugadores como ahmed o Didac aprovechan sus minutos para demostrar su mejora..especialmente Didac está semana,q anoto 5 triples en el partido, quedan pocos partidos,y tenemos q.seguir mejorando…Amunt Calella 🧡💚🧡💚

Les Franqueses 37 – Cadet Taronja 65

La constància en la intensitat defensiva, l’encert de la segona part i l’aprofitament d’espais en l’atac estàtic ens dona una nova victòria a domicili.

✏️ Josep López [Cadet Taronja]

Partit en pista transversal on el fet de que la pista fos més curta facilitava els contraatacs a la mínima pèrdua de pilota i/o desconcentració, on nosaltres som capaços de fer mal amb passades ràpides. En l’aspecte defensiu ens juga una mala passada el segon quart on baixem el ritme respecte al primer i permetem bàsquets fàcils per culpa de no fer un bon balanç defensiu.
A la primera part juguem bé en estàtic i per primera vegada les jugades surten fins al final, tothom
ben situat i amb les idees clares, però tenim un encert molt baix. Tot i així arribem amb un +3 al descans (24-27).

La clau del partit va ser la intensitat defensiva i el ritme del partit, el qual el vam marcar nosaltres i no ens vam deixar influenciar pel del rival. Un arbitratge molt permissiu deixava posar moltes mans, tant per un costat com per l’altre. Vam tenir el cap fred i no vam permetre que això ens treiés del partit sinó que ho vam portar al nostre terreny.
En aspecte ofensiu, a la segona part vam estar molt més encertats i tant els contraatacs com les jugades en estàtic sortien fins al final i acabaven en bàsquet. La lluita pel rebot també ens va permetre anotar en segones oportunitats. Tot i així, el que ens va donar la victòria va ser la defensa, com sempre, doncs només vam encaixar 13 punts en 20 minuts, el qual va sentenciar el partit.

Orgullosos de l’actitut de l’equip en una pista i un partit complicat, que vam saber tirar endavant a partir del tercer quart i que ens permet seguir en la lluita per la primera posició. Aquest dissabte tenim una nova final.
Seguim!🏀

Júnior Masc. U18 Interterritorial 81 – AE Minguella A-Drivim 63

Nova victòria del júnior Masc. Interterritorial.

✏️ Álex Molina[Júnior Masculí]

L’equip júnior ha aconseguit una nova victòria a casa contra el AE Minguella. Tot i que l’equip rival va presentar dificultats, el conjunt Calellenc va demostrar un joc intens durant tot el partit. El primer període, l’equip local va estar més encertat en els llançaments a cistella i va mostrar una sòlida defensa. El contraatacs fàcils i l’encert des de la línia de 6,75 van contribuir a una anotació molt repartida.
Al segon període, les circumstàncies es van modificar i el marcador es va mantenir amb cert avantatge per a l’equip local (45-28).
Al tercer i quart període, el joc es va tornar diferent en comparació amb la primera part. Tots dos equips van mantenir un ritme i una anotació més Igualada. El resulta final de la segona part va ser molt ajustada (35-34), contrastant amb la primera part del partit.
Ara tenim una setmana per treballar bé i preparar-nos pel proper partit, on visitarem diumenge al líder, el CB Argentona.

Sub25 Santa Perpetua 53 – Sub 25 Calella 77

✏️ Álex Muñóz [Sub25]

Al final,jugamos el partido,ya q no encontré un cuartel de los mossos para ponerles una denuncia por poner un partido de.sub25 un domingo a las 9.00…pese al madrugón,buen partido y pese a que hubo momentos en los q la confianza nos hizo jugar mal,a la nos pusimos a defender un poco,y jugar rápido,nos fuimos en el.marcador con facilidad..además,los triples está vez sí entraron con más asiduidad de lo normal,con lo q la victoria estuvo siempre bajo.control,aprovechando tb para q todos jugaran,a destacar el MVP del partido Adri Rodríguez,q poco a poco va cogiendo el nivel del año pasado…Amunt Calella🧡💚🧡💚

Sènior fem 46 – Sant Josep 62

Partit contra les líders on si guanyaven ja pujaven matemàticament de categoria.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Inici igualat de partit on l’atac predominava per sobre les defenses.
Es el segon quart on ens posem per davant en el marcador,dominant el rebot i tenint paciència en atac,però uns errors a les últimes possessions ens deixen el marcador en igualtat.

A la represa elles segueixen amb una defensa molt agressiva,amb moltes mans i sent molt intenses,cosa que ens dificulta a l hora de tenir tirs alliberats.
Últim quart fluix a nivell ofensiu,i superades anímicament amb males presses de dedicions.

Molt bon equip on només han perdut dos partits en tota la temporada,amb mes intensitat i ritme que nosaltres.

Cal aprendre en partits així,i anat sumant experiència a nivell competitiu,cal seguir treballant