Inscripcions 18-192018-08-27T09:50:02+00:00

Inscripcions per a la temporada 2018-2019

Fins al 10 de setembre, totes les jugadores i els jugadors del Club Bàsquet Calella esteu obligats a omplir aquest formulari

L’objectiu?

Presentar a la Federació Catalana de Bàsquet les dades actualitzades que ens demanen per a fer les inscripcions i obtenir la fitxa federativa i, de retruc, actualitzar el nostre fitxer intern.

És molt fàcil!

Aquesta temporada hem digitalitzat tot el procés i en només 4 passos, ho tens fet! El següent formulari et permetrà facilitar les teves dades bancàries per fer les domiciliacions de les quotes, adjuntar la teva foto actualitzada o la revisió mèdica pertinent, si és que et toca fer-la.

Recorda! El formulari cal omplir-lo obligatòriament cada any. Enguany, i de forma excepcional, també ho pots fer presencialment [dilluns, dimecres i divendres, de 18.00 a 20.00 h, al pavelló municipal Parc Dalmau].

ATENCIÓ >> Noves inscripcions

Qui vulgui inscriure’s amb nosaltres per primera vegada, també cal que ompli el formulari. El Club Bàsquet Calella només pot oferir places per a l’Escola d’iniciació [nenes i nens de 5 a 8 anys]. Altres edats, consulteu al club. Omplir el formulari no implica la inscripció definitiva.

Formulari Inscripció Online

Inscripcions Temporada 18/19
  • PAS 1. Full d'inscripció
  • PAS 2. Domiciliació bancària SEPA
  • PAS 3. Autorització drets d'imatge
  • PAS 4. Documentació a adjuntar
0% Completat
1 de 4

PAS 1. Full d'inscripció - Dades del Jugador

Dades Pare / Mare / Tutor Legal

Mínim 1 persona - Màxim 3 persones


Inscripció Manual / Clàssica

Alternativa a l’opció online:

Heu de descarregar els següents documents i portar-los degudament omplerts a les oficines del Club