Un gran partit de les noies del senior femení al camp de l’arenys els permet recuperar la tercera plaça a 2 jornades d’acabar la lliga

Premini mixte 57 – Vilassar de Dalt 6

Partit rodó dels nens/es del premini on vam saber mantenir la intensitat durant cadascun dels quarts del partit.

✏️ Joel Lluís [Premini Masculí Mixte]

El partit va començar envelat per part nostre acabant el primer quart amb un 16-2 i el segon amb un 10-0. Voliem seguir la mateixa tònica que portavem per no tenir sustos com per exemple el de la setmana passada. Dit i fet, els nanos van saber mantenir la intensitat exigida i llevat el tercer quart, on cap dels dos equips va saber anotar durant el període, el quart període el vam guanyar amb un 19-2 i ja al cinquè vam tancar marcador.

Va ser un partit molt bo dels jugadors/es, on tant l’Arnau com jo vam haver d’intervenir ben poc en el seu joc ja que estaven demostrant que tot el que s’havia anat treballant s’anava complint.

Partit transitori que ens deixa amb molt bones sensacions per la setmana que ve enfrontar-nos contra un dels rivals més forts del grup. Seguim endavant!💚🧡💚🧡

Les Corts 56 – Premini Verd 48

✏️ Ferran Negre [Premini Masculí Verd]

Aquesta setmana, els calellencs va protagonitzar un enfrontament intens contra Les Corts, en un partit molt emocionant i on els nens van aprendre molt. Durant tot el partit, l’equilibri va ser la tònica dominant, amb els dos equips lluitant per cada cistella. Tot i les adversitats, com ara les condicions de la pista exterior i les dimensions reduïdes que limitaven les nostres opcions ofensives, vam entrar a la pista amb determinació i coratge.

Malgrat la nostra intensa determinació, vam experimentar dificultats amb les pèrdues de pilota, que sovint van ser provocades per mals passes en moments crítics del joc. A més, la nostra transició cap a la defensa va ser irregular, deixant espais que l’equip rival va saber aprofitar amb habilitat.

Tot i això, hem de destacar la nostra capacitat per penetrar en la defensa oponent, tot i que la fortuna no va estar del nostre costat en termes d’encert. Les nostres opcions de tir no sempre van acabar amb èxit, però la nostra perseverança en atac va ser innegable.
A més, és important destacar l’actitud dels calellencs. Van estar tots amb el cap adalt tota l’estona, i no es van rendir en cap moment. Al final del partit, tot i haver perdut, es notava clima de victòria, ja que tant jo com l’Armand, els vam fer veure que havien fet un partit molt bo i que calia estar ben orgullosos.

Per últim, agraïr l’ajuda de l’Armand Rodriguez que, amb l’absència del primer entrenador, va oferir-se per fer-nos un cop de mà. D’altra banda, agraïr també a en Pau Vázquez i a la seva família per venir fins a Barcelona a jugar i després marxar a correcuita cap a Calella per jugar amb el seu equip.

Ara, cal seguir treballant per acabar la temporada!
1, 2, 3, Calella!

Premini Taronja 40 – Bàsquet Alella 42

Un molt bon primer quart que no aconseguim mantenir fins al final.

✏️ Ainhoa Manzano [Premini Masculí Taronja]

Comencem el partit amb el millor quart de la temporada, on hem pogut veure l’enorme millora dels nens/nenes. Els felicitem i avisem que el partit no serà tan fàcil, que haurem de mantenir la intensitat i no baixar el ritme. El segon quart baixem una mica la intensitat i el perdem, però encara seguim amb avantatge al marcador.
3r quart pugem una mica la intensitat, però no arriba a ser igual que la del 1r quart, perdem aquest 3r, però arribem a la mitja part amb un +7 al marcador. Continuem animant als petits, sortim al 4t quart amb ganes, on veiem més igualtat, no obstant això, acabem amb un 4-5 en contra.
5è quart, desconnectem durant 8 minuts, les coses no surten, ens costa passar de mig camp, en atac no tenim encert i això ens porta a perdre el quart 6-14, i fa que arribem a l’últim quart amb un -2.
Últim quart aguantem bastant bé, llastima que quan faltava 1 minut l’equip rival ens fa un triple i ens posem -3. Demanem temps mort, tornem al partit, però només aconseguim posar-nos -2, i el partit acaba així.
Tot i la derrota, estem molt orgullosos i contents de l’esforç les ganes i l’actitud que han demostrat durant tot el partit els nens i nenes, i ja comencem a treballar pel partit de la setmana que ve i amb moltes ganes d’obtenir aquesta segona victòria que aquesta setmana se’ns ha escapat de les mans, però que lluitarem perquè sigui la setmana que ve.
1’2’3 Calella💚🧡💪.

Femení Sant Adrià 54 – Mini Femení 31

Partir complicat al camp del segon classificat de la lliga on sortim desconcentrades i adormides.

✏️ Júlia Turrens [Mini Femení]

Comencem el partit conscienciades que tenim molt poc marge d’error, que els nostres petits “despistes” seran molt ben aprofitats per l’equip rival i provocaran que ens allunyem del marcador.

Sortim a pista adormides, desmotivades i sense una actitud positiva per guanyar el partit. No defensem i donem moltes segones oportunitats a les jugadores del Sant Adrià, acabant el quart 6-2.

A la sortida del segon quart fem veure a les jugadores que sense defensa serà impossible guanyar el partit. És en aquest moment quan les nenes canvien el xip, surten més agressives en defensa, defensant línia de pase i lluitant pel rebot.

Al quart i cinquè període, ens costa baixar al balanç defensiu i molts dels punts que ens fan són de contraatac. Provocant dos parcials de 13-4 i 14-0.

L’últim quart, el millor de tot el partit, demostrem com sabem jugar, atacant l’aro sense por i baixant a defensar, fent un últim parcial de 10-16.

Ara toca seguir treballant i centrar-nos en el següent partit, que no ens serà gens fàcil guanyar!

Seguim! 💚🧡

Mini Verd 49 – Canet 53

✏️ Marc Colls [Mini Verd]

Ens medim per quart cop aquesta temporada amb el Canet, rival que sembla ser que ens té presa la mida i que disposa d’una sèrie de jugadors molt talentosos. Aquest cop però, a diferència dels enfrentaments previs, aconseguim portar el ritme de partit i ens mostrem molt més sòlids defensivament. En atac, aconseguim imposar la generositat davant l’individualisme d’altres cops i ens situem amb un +11 després dels dos primers periodes.

Els visitants aconsegueixen retallar distàncies abans d’arribar a l’equador del matx fruit d’alguns errors nostres. A la represa la tònica és manté constant: igualtat màxima i intervanvis de parcials fins arribar a l’últim quart amb un empat al marcador. Final a cara o creu que malauradament s’acaba enduent el Canet i ens deixa amb una espina clavada al cor.

Cop dur moralment pel desenllaç del partit i perquè sen’s ha escapat una oportunitat per poder sumar la primera victòria. Una victòria que hagués suposat un premi merescut pels nois, pel treball i l’esforç dels últim mesos. Per altre banda, només em surten paraules d’elogi cap a ells avui, s’han deixat la pell a la pista i hi ha hagut un sacrifici col•lectiu brutal. No hi ha res a retrure. A vegades el bàsquet pot ser molt injust, però sempre ens ensenya algo: aquestes derrotes són les que ens enforteixen com a equip i ens indiquen que anem per bon camí.

Asollir aquest nivell de competitivitat a B-1 amb plantilla de 8 juadors, molts dels quals de primer any, és algo que a principi de temporada veiem com a algo totalment inviable.

El bàsquet formatiu no s’ha de medir en base a resultats, sino en base a l’evolució dels jugadors i de l’equip en conjunt. Per tant, seguint aquesta regla de 3, penso que estem fent un molt bon treball i els animo a que segueixin així fins el final de temporada.

Obviament hi ha marge de millora i sempre es poden fer les coses millor (jugadors i entrenadors) però cal posar en valor el canvi (cap a bé) de l’equip en molts aspectes i el mèrit que té no baixar els braços malgrat conviure amb la derrota constantment.

Seguim💚🧡

Les Franqueses 82 – Mini Taronja 42

Tot i la curta plantilla, gran partit ofensiu, superant la mitjana de punts, però desastrós en defensa.

✏️ Aleix Fors [Mini Taronja]

Començavem el partit amb un clar desavantatge ja que només disposavem de 7 jugadors.
Entre els dos primers quarts vam encaixar 32 punts i només en vam anotar 7, dades que demostren els grans problemes que hem tingut al llarg de tota la temporada. El poc encert i la dèbil defensa ens va fer passar una mala jugada. Ens passaven amb un bot, ens agafaven sempre l’esquena en els atacs en estàtic i gran part dels punts van ser de contraatac ja que no baixàvem al balanç defensiu.

Els dos següents períodes, amb un descans necessari a la mitja part, i, després de comentar repetidament el problema en defensa, i també en el rebot, vam fer un canvi de xip i vam aconseguir retallar distàncies. Gran treball defensiu, rebaixant la mitjana de punts del rival, i, per altra banda, gran treball ofensiu ja que també vam augmentar les nostres anotacions. Aprofitant la rapidesa d’alguns jugadors per treure la pressió als saques, prenent bones decisions en camp ofensiu i robant pilotes en defensa van permetre fer mal al contraatac.

Els darrers quarts es van veure condicionats per l’esforç i cansament d’una curta plantilla, que van ocasionar, sobretot en el cinquè quart, una davallada en la intensitat defensiva. Tot i això, vam aconseguir guanyar l’últim període, tirant d’orgull i forces per acabar de maquillar els errors defensius de tot el partit.

Es diu que es juga com s’entrena, i per això sempre demanem més intensitat i atenció als entrenaments.
A falta de dues jornades per finalitzar la temporada, seguirem treballant dur per millorar certs aspectes imprescindibles.

Amunt Calella!!💚🧡

Manresa 47- Infantil Femení 41

Dues cares ben diferents abans de la mitja part i després, ens fan perdre un partit que teniem mig controlat

✏️ Toti Albó [Infantil Femení]

Aquesta setmana ens hem enfrontat contra el Manresa, equip que teniem classificat una posició per sobre nostre, i on l’intenció era de seguir amb la dinàmica mostrada la setmana passada on vam estar durant tot el partit amb una intensitat molt alta.

Així comença el partit, on defensem molt fort ajudant-nos i apretant línies, i en atac busquem bones opcions movent i compartint la pilota. Arribem a la mitja part 18-24.

A partir d’aquí, a la represa, errades nostres, protestes, tinguent el cap en altres llocs, fan com mica en mica el marcador es va apretant i inclús ens superen.
No pot ser aquesta pèrdua d’actitud i aquestes emprenyades entre nosaltres mentres estem jugant el partit. Ens costa a vegades fer moltes coses bé per anotar, i per culpa de la nostra actitud, regalem a vegades punts molt fàcils i això ens pesa en el resultat.

Queden dos partits, on seguirem lluitant per aconseguir victòries i on mirarem de no cometre les mateixes errades.

Seguim 🏀💚🧡

Infantil Masc. 78 – C.E. Vilatorta 57

El nostre infantil afronta un cap de setmana més amb moltes ganes i actitud a la pista.

✏️ Armand Rodríguez [Infantil Masculí]

Iniciem el partit molt ficats i sumem un total de 42 punts en els dos primers quarts fent que el rival només n’anoti 15. A partir d’aquesta avantatge obtinguda continuem jugant provant coses noves, segurs per la avantatge obtinguda amb el treball inicial. Diversos despistes defensius fan que el rival retalli marcador però, tot i això, el partit és nostre.

Bona victòria ben treballada i molt bona feina dels nanos escoltant les indicacions des de banqueta.

Cadete verd Calella 63 – Alella 50

✏️ Álex Muñóz [Cadet Verd]

sufrida victoria contra un equipo bastante físico, y que nos pusieron bastante difícil la victoria,al descanso 26-26…Por.suerte.en el tercer cuarto,nos pusimos a defender de.una vez,y con rápidos contraataques cojimos.un +10,q ya no abandonamos y pusimos.mantener hasta el final,pese al buen hacer del rival.Ya solo no s queda un partido,un afinal.contra Argentona,y que de ese partido saldrá el campeón del grupo,espero daros buenas noticias la próxima semana…sea como sea,muy buena temporada del equipo,en el que hora.ido claramente de menos a más…Amunt Calella 💚🧡💚🧡

Reformit Arenys, 39 – Sènior Femení, 45

Victòria per recuperar la tercera plaça.

✏️ Jordi Puig [Sènior Femení]

Bona sortida de l’equip al primer quart, on la intensitat defensiva, l’encert en el tir i les transicions ràpides ens permeten agafar un còmode avantatge pel 7-20 al final d’aquest període. Estem endollades i treballant segons el parlat durant la setmana, malauradament un excés de confiança ens fa baixar el ritme i arribar al descans 15-24.

La reflexió al vestidor per mirar de recuperar el joc del primer quart no té l’efecte desitjat i el fet de pensar que ja ho tenim tot fet, no ens permet tancar el partit. Malgrat que la victòria no sembla perillar en cap moment, un excés d’individualisme i cert abús del tir exterior en el qual no estem encertades permet l’equip rival no marxar del partit, finalment la millor qualitat de les calellenques fa que aconseguim la victòria final 39-45.

Per acabar, cal lamentar la lesió de la nostra jugadora Mariona Floris a la qual desitgem una ràpida recuperació i molts ànims per tornar aviat.