Nyam, nyam, matagegants! El júnior tomba l’AE Minguella, 71-68, amb un triple d’Arnau Monné

Pit i collons! Així ha guanyat el júnior A del CB Calella contra el Minguella, un altre dels candidats al títol que no surt viu del “Parc Dalmau”. Un partit que s’ha decidit amb un triple estratosfèric de l’Arnau Monné!

L'equip assenyala l'Arnau Monné. El seu triple ens ha donat la victòria a falta de 4 segons per al final

🏀 PARCIALS: 22-27; 17-6 [39-33, descans]; 17-15; 15-20 [71-68 final]

Últims 30 segons de partit. 68-68, al marcador. Hem d’esgotar la possessió. Ara cap aquí, ara cap allà… El temps corre. La pilota li arriba a l’Arnau Monné que, uns minuts abans, ja ha demostrat que té el canell calent des de la línia de 3. S’aixeca. Gairebé des de 7 metres. 4 segons per al final i… xof! Neta i cap dins! 71-68. Immediatament, temps mort demanat a la banda. És l’última jugada i en Paco demana un últim esforç “sense falta”. Els 4 segons es fan eterns però, com l’UE Mataró, l’AE Minguella també cau al “Parc Dalmau”. Un altre partit memorable, nanos!

En Jofre Padrós, després de ser eliminat per 5 faltes personals

El Shambhala se’ns queda curt!

Els nostres partits tenen pujades pronunciades i baixades de vertígen. Quan la nostra velocitat es manté constant els 40 minuts, guanyem partits de 15 com el dia de l’UE Mataró, quan aixequem el peu de l’accelerador, ens toca patir. Hem començat el partit que, encara érem al vestidor, i el rival ja havia fet forat. 5 triples en contra i 27 punts encaixats al primer quart. Quatre crits als temps morts, una pissarra que no té la culpa però que paga els plats trencats, i ens posem les piles. Resultat, l’AE Minguella només ens fa 6 punts al segon període.

Arribem a tenir un avantatge de 15 punts amb el 49-34, però, les pilotes perdudes ens tornen a condemnar. A alguns ens marxa el cap i no pensem que, per damunt de tot, està l’equip. Una tècnica per aquí, la cinquena falta per allà… i protestem. I patapam! No ens hem adonat que ja els tenim allà… 68-68. El final, ja l’hem explicat.

En Quique Camacho lluitant una pilotaEl merescut reconeixement al Quique Camacho!

Moltes vegades mesurem l’èxit o el fracàs pels punts que un jugador fa a la pista, per un triple decisiu com el de l’Arnau Monné, i no tenim en compte alguns intangibles. Un d’ells el d’anar-hi, anar-hi i tornar a anar-hi! I aquesta feina la sap fer, i molt, en Quique. Lluita cada segon que li toca ser a pista i impregna l’equip de caràcter. Es buida, li donen 2 minuts de descans a la banqueta per tornar a omplir el dipòsit i torna a la lluita. Al CB Calella, volem molts més “Camachos”!