El júnior recupera sensacions i es retroba amb la victòria!

El primer triomf d’una temporada molt atípica arriba abans d’acomiadar-la: 55 a 69 contra l’Adepaf Figueres. La millor versió d’alguns jugadors ha tornat. Les baixes i la Covid han passat factura en l’estrena a la categoria “júnior de primer any”

CB Adepaf, 55 – “Fustmar” CB Calella, 69

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any masculí]

Partit on ens desplacem fins a Figueres i que juguem a Peralada. Sabem que tenim opcions d’aconseguir la primera victòria de la temporada i no volem perdre l’oportunitat. Comencem encarant-lo bé i un bon inici ens situa 1-8 per sobre. Tot i les opcions, no aconseguim marxar al marcador. Alguna errada defensiva ens castiga i arribem al final del primer quart 15-18.

Iniciem el segon amb una bona circulació i buscant els avantatges dels nostres interiors i tornem a marxar, 20-30. A partir d’aquí desconnectem i ens passem els últims cinc minuts de quart sense anotar cap cistella. Al descans,  28-30.

CB Calella - En Tomàs, un dels destacats, supera per elevació el seu opositor
CB Calella - L'Enric Costa es fa un forat entre dos defensors

A l’inici del tercer quart sabem que toca aparcar aquestes desconnexions. Aconseguim agafar una diferència de 8 punts, però l’Adepaf fa un bon final de quart i se’ns tornen a situar a 5 punts, 42-47. Entrem a últim període, on els petits detalls marquen el partit. Sortim amb moltes ganes d’emportar-nos la primera victòria i es demostra a pista. Pugem la defensa i aconseguim deixar al rival durant 4 minuts sense anotar i agafem un +13 quan falten 4 minuts. No afluixem i acabem al partit amb un resultat final de 55-69.

Victòria merescudíssima, després d’una temporada complicada. Aquest cap de setmana volem la segona! Seguim treballant

CB Calella - Dani Terentiev, un dels jugadors que ha recuperat el nivell de l'última temporada
CB Calella - Nil Pascual corre amb força el contracop

CB Calella, 63 – Boet Mataró, 43

✏️ Per Aniol FORS [cadet masculí]

Partit molt complert de tot l’equip. Després de quatre derrotes consecutives, senta bé trobar-se de nou amb la victoria. Molt solids en defensa els tres primers quarts on aconseguim deixar el rival en 25 punts, fet que provoca que en l’últim ens relaxem degut a l’avantatge i encaixem masses punts. Encara ens queda molt per millorar, però reafirmem que els partits es guanyen des de la defensa. Seguim treballant 💪🏼💪🏼