Cinc lideratges per somiar!

El sènior, el sots21, l’infantil i el preinfantil masculins, i el sots21 femení, són líders indiscutibles dels seus grups abans de l’última jornada amb què s’acabarà una temporada tan i tan difícil

En un cap de setmana que ha deixat victòries de prestigi, com la del “J.P Fruits Vermells” sobre el CB Vic [73-59], l’altre equip invicte a Tercera Catalana. O la de l'”Uniformes Sediferent” a la pista del CB Argentona [62-78], equip que tampoc havia perdut cap partit fins ara. A més, també cal destacar la segona posició en què acaba l'”Ergasia”, el nostre sènior femení, després de superar les campiones de Segona Catalana, el Caldes de Malavella, al partit de dissabte [48-38].

CB Argentona, 62 – “Uniformes Sediferent” CB Calella, 78

✏️ Per Josep LÓPEZ [infantil masculí]

Victòria treballada, merescuda i reconfortant pels jugadors, després de superar el líder imbatut. L’inici del partit no és l’idoni per nosaltres. No estem del tot concentrats, regalem pilotes al rival i la defensa és gairebé inexistent. Al segon quart, i amb una reflexió feta a la banqueta, sortim amb un ritme totalment diferent, molt més agressius, amb una pressió a tota la pista que bloqueja els jugadors rivals. Forcem recuperacions i fem punts fàcils i ràpids al contraatac. La dinàmica del partit es manté fins al 6è-7è quart on el líder comença a mostrar una cara més dominant, però després d’un temps mort i aclarir un parell d’aspectes tècnics ens enduem una còmoda victòria a domicili. Aquest dissabte juguem la tornada a casa, un plus més de motivació pels jugadors, que segueixen treballant pel bon camí de l’esforç i la dedicació. Seguim

CB Calella - Arnau Taali intenta superar l'extensió d'un adversari
CB Calella - En Gabi intenta superar un rival per penetrar cap a cistella

“J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 73 – CB Vic, 59

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Gran partit entre els dos equips imbatuts. Tot i tenir sis baixes, l’ajuda d’un jugador del sots21 i d’un altre que no havia competit ens permet donar la cara i sortir sense complexes. Excel·lents 16 minuts defensius, on ofeguem el rival en la línea de passada, gràcies als ajuts defensius. Gran sortida a la represa on aconseguim el màxim avantatge: de 21. Ens fan mal en el rebot ofensiu i en ràpides transicions que els permet reenganxar-se al partit. Al final aconseguim mantenir la renda i tanquem una gran i merescuda victòria coral amb una bona posada en escena de tots els jugadors. Felicitats a l’equip, seguirem treballant

CB Vilassar, 39 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 79

✏️ Per Jordi PUIG [sots21 masculí]

Partit còmode, amb gran circulació de pilota atacant la zona rival, i amb tirs alliberats. En certs moments, ens costa tornar a agafar el ritme i ens adaptem al joc lent del rival. Quan entenem que havíem d’augmentar la intensitat i treballar per a nosaltres, sentenciem. Partit sense gaire història. Seguim treballant

CB Calella - En Miqui Muñoz, des de la línia de tir lliure
CB Calella - Kevin Kaudash busca passa al centre de l'ampolla

“Joieria Gratovil” CB Calella, 52 – CB Argentona, 63

✏️ Per Albert PERARNAU [cadet femení]

Partit a casa, fora del nostre horari habitual. Bé per això, bé per la calor, les coses no surten com hem treballat aquestes dues setmanes. Hem anat tot el partit a remolc d’un Argentona que, malgrat l’esforç de les nostres, està molt més endollat. Els tres primers quarts hem pogut aguantar el ritme superior de les contràries i així hem arribat a l’últim quart 39-42. Una desconnexió general de l’equip fa que no arribem amb opcions al final del partit. S’escapa amb el 52-63 final. D’aquestes derrotes també se n’aprèn i ara ens toca treballar per millorar conceptes i intentar tancar la temporada amb una victòria a l’últim partit. Som-hi!!