Hem tombat el líder: Júnior “A”, 69 – UE Mataró, 54!

Victòria i amb solvència del CB Calella! Guanyant de 26 a la primera part! Fent petits els més de 2 metres de l’holandès Waleson! Chapeau nois! Aquesta és la força d’un equip!

L'UE Mataró no ha pogut aixecar el cap davant el gran joc del nostre júnior

🏀 PARCIALS: 23-9; 21-14 [44-23, descans]; 11-21; 14-10 [69-54 final]

I hem aguantat fins al final com mai! I això que la UEM ens ha posat la por al cos quan a falta de 7,37 per al final s’ha apropat a 8 punts al marcador [59-51]. Però, s’ha quedat en això, en una tímida reacció d’un líder que ha sortit tocat del “Parc Dalmau”. L’actitut, les ajudes en defensa per aturar el seus homes importants i una zona que cada vegada desconcerta més els rivals, ens han donat una merescuda victòria. Fixeu-vos! Els mataronins arribaven havent perdut només un partit [74-75, contra l’AECAM]. Ningú els ha posat les coses tan difícils com nosaltres. De 15! I amb una primera part de llibre, en què ha fet goig mirar el marcador. Reteniu: minut 17 de partit, 38-12.

Ha estat un partit especial per a en Josep López. Fa només 2 mesos que ha tornat al CB Calella, després que l’últim any i mig ha estat jugant a la UE Mataró. Primera vegada que s’ha trobat a la pista amb els seus excompanys!