7 de 8! El cap de setmana deixa molt bones sensacions, amb els triomfs dels sèniors, els sots21, l’infantil i el preinfantil masculins i el cadet femení. La creu, el júnior, que, tot i perdre, ha mostrat signes de recuperació en condicions adverses

Una jornada que té una dedicatòria especial per a l’Àlex Acosta, el nostre jugador de l’infantil que, a Montgat, en un jugada fortuïta s’ha fet un esquinç del lligament lateral intern del genoll. Molts ànims! Aviat et tornem a veure a la pista, segur.

UE Montgat, 53 – CB Calella, 59

✏️ Per Josep LÓPEZ [infantil masculí]

Partit que enfocàvem a corregir errors i posar en pràctica el que es treballa als entrenaments, doncs creiem que és el que necessita l’equip per plantar cara als diferents equips de la competició, cosa que s’ha fet molt i molt bé. El joc ha estat ràpid i fluït, amb bones inversions, talls i circulació de pilota. Hem tingut alguna badada que ens ha condicionat a perdre alguna que altra pilota i concedir bàsquets fàcils al rival, alhora que no hem sabut controlar del tot el rebot però, obviant aquests dos detalls, l’equip ha fet un molt bon partit. Dit això, felicitar els jugadors per la victòria treballada i merescuda. Els resultats de la feina constant comencen a sortir. Seguim!

CB Calella - L'Àlex Acosta es recuperarà aviat de l'esquinç al genoll!

CB Calella, 77 – CB Cabrils, 31

✏️ Per Aleix DURAN [preinfantil masculí]

Partit rodó contra el segon classificat, el CB Cabrils. Des del primer minut no hem deixat cap opció als visitants. Els parcials ho diuen tot: 12-7; 17-6; 28-14; 20-4. Magnífica circulació de pilota, i gran lectura del joc. Molts talls després de passada que han acabat amb cistella fàcil. Ha excepció de la tercera part, en què hem afluixat un pèl la intensitat defensiva, hem fet una defensa genial, amb molt bones primeres i segones ajudes. L’equip cada vegada està més motivat i jugant millor. La feina als entrenaments està donant els seus fruits. Seguim treballant i mantenint el liderat de la competició!

CB Calella - El preinfantil celebra que encara no han perdut cap partit

CB Centelles, 64 – “Joieria Gratovil” CB Calella, 72

✏️ Per Xavier ARNIJAS [cadet femení]

Partit emocionant amb pròrroga inclosa. Nervis i precipitació podrien definir el nostre joc. No hem aconseguit dominar un equip que ofensivament ens posa molts problemes. Més dels esperats. Aquests dies hem treballat molt el sistema d’atac i ens ha fallat el nostre punt fort que és la defensa. L’equip rival no ha donat mai el partit per perdut i nosaltres no hem estat còmodes en cap moment. Ens quedem amb els bons moments del nostre atac i amb una pròrroga seriosa i sense complexes on amb un parcial de 3-11 deixem clara la nostra superioritat. Continuem creixent!

CB Calella - La Clàudia Casellas marxa d'una rival. Foto: Josep Maria Pérez
CB Calella - Ainhoa Manzano es desempallega d'una rival. Foto: Josep Maria Pérez
CB Calella - Carlota Guirado corrent el contracop. Foto: Josep Maria Pérez
CB Calella - L'Aïna Juhé defensant. Foto: Josep Maria Pérez

“J.P. Fruits Vermells” CB Calella, 68 – CB Tona, 38

✏️ Per Jordi PUIG [sènior masculí]

Inici fred on ens costa agafar ritme i entrar dins el partit. Després d’un temps mort, aconsenguim augmentar les transicions ofensives pujant una marxa més i aconseguint una intensitat i un ritme molt més alts. Partit molt seriòs defensivament que deixa el rival amb uns baixos percentatges de tir. Cal destacar que els 11 jugadors han anotat. Seguim líders i imbatuts, però cal seguir treballant

CB Calella - Mans pel davant i pel darrere que supera Manel Lamadrid. Foto: Esther Pujol
CB Calella - L'Adrià Estany supera l'alçada del seu defensor. Foto: Esther Pujol

“Ergasia” CB Calella, 57 – CB Blanes, 49

✏️ Per Àlex MORAL [sènior femení]

Victòria al partit de tornada contra el Blanes. Desprès de la derrota de tres punts la setmana passada, sabíem que caldria treballar i ser fortes per enduur-nos el partit. I així ha estat, amb un empat a la mitja part, una molt bona segona ens ha permès guanyar el partit gràcies al nostre encert en el llançament de tres punts i al treball defensiu de l’equip. Seguim!! 🏀 🏀

CB Calella - No ha estat fàcil, tampoc per a la Paula Romero. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Molt encertades des del triple com en aquesta acció de la Nau. Foto: Esther Pujol

CB Cabrera, 51 – “Hortalisses Pi” CB Calella, 65

✏️ Per Àlex MORAL [sots21 femení]

Partit que iniciem amb ritme i anotació amb un 7 a 15 inicial que semblava que ens permetria gaudir d’un bon partit des de bon principi, però el rival apreta i nosaltres abaixem el ritme i l’anotació. Encaixem un 23 a 9 al segon període que ens situa sis a sota a la mitja part. A l’inici del tercer quart, tornem al ritme i treball inicial i fem un parcial de 28 a 11 a favor que gestionem fins al final. Bona victòria de les nostres noies! 🏀

CB Calella - Adriana Berney entra a cistella. Foto: Esther Pujol
CB Calella - Aïna Pi es fa un lloc mentre espera la passada. Foto: Esther Pujol

CE Valldemia, 52 – “Albert i Jordi Pintors” CB Calella, 54

✏️ Per Jordi PUIG [sots-21 masculí]

Partit complicat a un camp històricament difícil i amb la sensació que abans de començar ja teniem la victòria. Res més lluny de la realitat. La defensa zonal durant els 40 minuts de partit i el baix percentatge des de l’exterior ens compliquen molt les coses. En canvi, ells estan inspirats i aconsegueixen 13 triples, al contrari que  nosaltres. El nostre atac contra la zona ens permet disposar de tirs alliberats, però la pilota no entra. Tenim un màxim avantatge de 13 punts que no aconseguim mantenir. A falta de 5 segons i 2 a sota, demanem temps mort i aquest cop surt cara amb un triple a l’últim segon. Seguim invictes, però jugant amb foc.

UE Mataró, 118 – “Fustmar” CB Calella, 43

✏️ Per Quim SERRA [júnior primer any masculí]

Partit que afrontem amb moltes baixes. Només set jugadors i al primer quart se’n lesiona un altre, que ens fa encarar-lo amb només 6 disponibles contra un gran equip durant 35 minuts. La seva pressió durant els 40 minuts de partit, ens fa perdre moltes pilotes i la seva efectivitat desde els 6’25 ens fa arribar fins aquest resultat final. Seguim treballant.