Els més petits del club estrenen nou material

Ulleres, pilotes de goma, xarxes i marques adhesives. Els més menuts del club aprenen els fonaments del bàsquet jugant i passant-s’ho bé.

Unes ulleres màgiques que ens ajuden a botar la pilota sense mirar-la
Entre el nou material, les ulleres màgiques ens fan més xulos
  • Unes ulleres que ens ajuden a botar la pilota, sense mirar-la. La vista, posada en el joc, en la posició i en el moviment dels companys. Aquestes ulleres “fantàstiques” ens permeten que la sincronia mà-pilota-bot, s’aconsegueixi d’una forma natural. El nostre director tècnic i coordinador, el Paco Garcia, ens dóna tots els detalls d’unes ulleres que, atenció!, no deixen veure…
  • Una xarxa màgica. Si no tens un company a prop i vols que algú et passi la pilota, al club hem incorporat un bon fitxatge. Mai falla, sempre torna. Alerta! Qui ha d’estar atent, som nosaltres.

Estirats en un llit de pilotes
  • Les pilotes de colors. Ja tindrem temps de jugar amb les pilotes dels més grans. De moment, a nosaltres ens agrada més que siguin tovetes i a més, de colors diferents.
  • I unes taques a terra. Què són? Doncs, els entrenadors ens diuen que serveixen per marcar les passes en una penetració a cistella. Vaja, el lloc on hem de posar els peus.