L’escola de bàsquet del CB Calella arriba a les escoles de la nostra ciutat

El CB Calella i les escoles Freta i el Far hem decidit treballar plegats per fomentar el bàsquet i els seus valors entre els infants. A partir del setembre: #EncistellAlEscola!

Les cistelles, de l’escola. Les pilotes, del CB Calella!

L’època daurada del bàsquet a Calella va veure partits d’alt nivell a un pati de col·legi. El JACE jugava els seus partits com a local a l’escola PIA, a les instal·lacions del carrer Jovara, a l’última època de la seva brillant trajectòria. I també, a l'”Institut Laboral”, al costat de l’actual pavelló municipal del “Parc Dalmau”. El bàsquet sempre ha anat lligat a les escoles i a Calella, també. Per això, el CB Calella, el Freta, el Far i la seva AMPA volem recuperar aquesta tradició oferint, a partir del setembre, formació a les nenes i nens que ho desitjin. I sense moure’s de l’escola!

El CB Calella aporta els seus entrenadors

La formació anirà a càrrec de l’estol d’entrenadores i entrenadors titulats del club, que es desplaçaran a les dues escoles per aprofitar les seves magnífiques instal·lacions. Us portarem al vostre centre el programa educatiu que ja apliquem amb èxit amb totes les nenes i nens que, des de ben petits, formen part del CB Calella. Un programa que ens ha servit també per compartir esforços amb Kids&Us Calella, el nostre partner més important i que patrocina la nostra escola de bàsquet.

I no només aportarem l’experiència formativa, també el nostre material de competició amb què ensenyem a botar, a encistellar i també a fomentar valors com el treball en equip i l’ajuda entre companys.

CB Calella - #EncistellAlEscola

En Wolfy ja ha visitat el Freta!

Fa un mes, i per sorpresa, la mascota del CB Calella es va passar per la classe dels nens i nenes de P5B. Els va tornar la visita que van fer al pavelló municipal del “Parc Dalmau”, on els nostres entrenadors ja els van apropar al món de la cistella. Gràcies per triar el bàsquet com a projecte escolar aquest curs! Una passada! Quan voleu que es passi pel Far?

CB Calella - En Wolfy mostra als nens de P5B la pilota de la "Ciutat del Bàsquet Català". Foto: Escoles Freta Calella
CB Calella - En Wolfy amb en Francesc, un dels membres del club. Foto: Escoles Freta Calella