Kids&Us patrocinarà l’escola d’iniciació del CB Calella els pròxims 3 anys

El logo de l’escola d’anglès Kids&Us Calella quedarà estampat a les samarretes de joc i d’escalfament de la nostra base i dels dos premini mixtes del club. L’acord arribarà fins a l’estiu de la temporada 2020-2021, coincidint amb el final del mandat de l’actual junta directiva

David Fors, president del CB Calella, i Andrew Coles, soci gerent de Kids&Us Calella, en el moment d'oficialitzar l'acord. Foto: Joan Maria Arenaza

Un gran acord!

És sense dubte un dels acords de patrocini més importants que ha tancat el CB Calella. Per la durada, 3 anys, i per les sinergies entre les dues entitats que aniran més enllà de les pistes esportives o de les aules. Dos models educatius, que treballem la base, i que unim forces per caminar junts. Moguts sempre per la formació dels nostres jugadors-alumnes i dels nostres professors-entrenadors, i per la recerca d’uns valors que identifiquen dues marques tant potents com la de Kids&Us i el Club Bàsquet Calella.

Des del club entenem que la manera d’assolir els èxits, tant individuals com col·lectius, passa per entrenar el creixement de manera integral. Aquest és l’únic camí que ens portarà cap al desenvolupament com a persones. Eduquem jugant a bàsquet!

Escrit del president del CB Calella, David Fors, valorant l'acord amb Kids&Us
Escrit del soci director de Kids & Us Calella, James Manresa, valorant l'acord

Els detalls de l’acord entre Kids&Us i el CB Calella

Aquesta entesa no passa només per estampar la marca Kids&Us Calella a la samarreta de joc i d’escalfament. També cal posar en valor accions colaterals d’importància per a les dues entitats com és el compromís de patrocini de les nostres trobades d’escoles d’iniciació que, 2 o 3 cops l’any, convoquen més d’un centenar de nens i nenes al pavelló del “Parc Dalmau”. A més de l’interès en participar d’alguna de les activitats que el CB Calella està organitzant per a la “Ciutat del Bàsquet Català” i d’altres accions que tenen en compte els valors educatius de les dues entitats. Us imagineu, per exemple, fer algun dia un entrenament en anglès? En definitiva, aquesta aliança amb Kids&Us no ha estat casual, sinó buscada. S’adapta perfectament a una de les línies directrius en què aquesta junta hi posa més esforços: el de la formació i l’educació. Benvinguts al CLUB!

L'oficialització de l'acord s'ha fet a la seu de Kids&Us Calella. Foto: Joan Maria Arenaza