El cadet “B” perd amb l’Argentona, 59-76: bona estrena; 4 minuts per oblidar

A quatre minuts per al final, 2 a sota. En quatre minuts, parcial en contra de 3 a 18. Quatre minuts que han esborrat la bona feina del cadet “B” en l’estrena a la categoria

🏀 PARCIALS: 13-17; 21-12 [34-29, descans]; 10-20; 15-27 [59-76, final]

L’estrena a la categoria ha deixat clar que som un equip que competeix! I que els rivals, un any més grans que nosaltres, hauran de suar la cansalada per endur-se els partits. L’Argentona, el primer. A quatre minuts per al final, el partit era ben obert: 56 a 58, després d’una cistella d’en Joel, un dels destacats de l’equip. A partir d’aquí, les forces ja no han donat per a més. Pèrdues de pilotes i contracops fàcils del rival.

Els dos últims quarts hem deixat escapar l’avantatge al marcador després d’un excel·lent segon quart, en atac i en defensa, que ens ha permès arribar al descans, 5 punts a munt. Cal millorar, és cert. Però les sensacions són bones. El pròxim rival, l’UE Mataró.

En Nil Pascual entra a cistella en el partit contra l'Argentona

El grup d’amics ja té la primera!

Algú ens haurà d’explicar què sonava al vestidor de l’Argentona, després de la primera victòria del sènior FMV a Segona Catalana: 68 a 84! Un partit que dominàvem de 27 punts al descans, després d’una sortida brutal amb una defensa molt agressiva i un atac de vertígen, però que a la represa se’ns ha girat. El rival ha sortit molt endollat, la seva zona no se’ns ha posat bé i s’han apropat perillosament fins als 12 punts. Ha calgut una bona ratxa de tir exterior amb 4 triples consecutius, un de Quique Camacho i tres de Ferran Valls, per tornar a dominar la situació.

L’equip s’ha sabut sobreposar amb escreix a la baixa d’última hora de Marc Coll, que ha notat molèsties a l’abductor a la roda d’escalfament i no ha jugat. Pròxima aturada, a la pista del Cultural Badalona, dissabte que ve.