El júnior “B”, com una moto! 44 a 55 a la pista del Vic

Quarta victòria consecutiva, imbatuts i encapçalant la classificació. L’equip de l’Aleix Duran i en “Rufus” Serra, de moment, cotitza a l’alça

🏀 PARCIALS: 11-14; 12-18 [23-32, descans]; 20-14; 1-9 [44-55, final]

Tot i no fer el millor partit, l’equip ha sabut treure el partit endavant i tornar de Vic amb el lideratge refermat. Amb victòries contra el segon i quart classificats, Parets i Universitat de Vic, i imbatuts a la categoria juntament amb l’AE Minguella, que té un partit menys que nosaltres.

A Vic no hem estat bé en defensa, concedint massa rebots. I en atac, hem fallat molts tirs en un partit que ha tingut un ritme molt baix i una baixa anotació. L’últim període, que hem afrontat amb 3 a munt, ha estat definitiu per endur-nos la victòria amb un parcial d’1 a 9. I casualitats de la vida, el nostre vestidor el número 4, el del nombre de victòries que sumem. Una bona oportunitat per fer-nos la selfie que ens pot fer guanyar la samarreta del CB Calella firmada pels jugadors del Barça. Recordeu, selfie a instagram amb l’etiqueta #CBCLaVolem

El júnior B celebra la seva quarta victòria amb aquesta selfie

Uns altres que també van com una moto són els del Júnior “A” masculí. Aquest cap de setmana, triomf còmode contra el Safa Claror per 78 a 36 abans de jugar a la pista de l’UE Mataró. De moment, 5 partits, 5 victòries. Amb una mitjana de 71,4 punts anotats per partit i una de 48 encaixats.

En Josep López en una acció del partit
En Pol Pi rebent les instruccions del Paco García
En Nil Ibàñez conduint un atac

La resta de marcadors de la jornada

📍 Sènior FMV, 66 – CB Parets, 80; 📍 Cadet “B” masculí, 41 – UE Mataró, 84; 📍 Preinfantil masculí, 60 – UER Pineda, 51; 📍 Vilassar de Dalt, 63 – Mini “A” masculí, 69; 📍 Sant Celoni, 55 – Mini “B” mixt, 41; 📍 Cardedeu, 36 – Kids&Us Premini “A” mixt, 57; 📍 CBSAPS, 58 – Sènior femení, 64; 📍 CB Sant Josep, 50 – Cadet femení, 56; 📍 Infantil femení, 42 – Arenys Bàsquet, 49.