Un equip amb ganxo. El mini femení, colíder!

65-48 contra el Lliçà de Vall, en partit ajornat de la sisena jornada. Marcant diferències des del primer moment. Un marcador que ens deixa colíders de la categoria, amb el mateix nombre de partits guanyats que el Sant Josep

El nostre mini femení després de la victòria contra el Lliçà de Vall. Foto: Joan Maria Arenaza

🏀 PARCIALS: 6-4; 10-4; 10-5; 8-6 [34-19, descans]; 8-6; 6-6; 6-10; 11-7 [65-48 final]

Per fi ens hem trobat! Teníem un deute pendent amb aquest equip que deixa bocabadat tothom. Són alegres, trempades i no tenen por d’un micròfon/telèfon. I això, no sempre és fàcil. Al final del partit demano: qui vol parlar? I, sorprenentment, m’aixeca la mà tot l’equip. Endavant. No ha calgut ni fer preguntes. La conversa ha fluït, com el joc de l’equip a la pista. Punts i més punts, ens fan l’equip que més n’ha fet del grup [510]. Però també sabem defensar, i som el segon que menys encaixa [300]. Només hem perdut un partit, el que ens va guanyar el Sant Josep, l’altre equip que colidera la classificació amb nosaltres [7-1]. Hem fet una gran descoberta.

La Isona Batista lluitant la pilota. Foto: Joan Maria Arenaza
La Mariona Camps en una acció defensiva. Foto: Joan Maria Arenaza