15.000 euros per a la “Ciutat del Bàsquet Català”

Logo de la Aquesta és la quantitat econòmica que aportarà l’ajuntament de Calella per a l’organització de l’esdeveniment, després de l’aprovació dels pressupostos municipals per al 2018. La ciutat serà el centre del bàsquet català durant tot l’any i al Club Bàsquet Calella estem preparats per al repte!

“La millor ciutat del bàsquet que s’hagi fet mai”

Fa mesos que hi treballem. El calendari més immediat ens situa en tres fronts: la constitució de la comissió organitzadora, la presentació del projecte definitiu a la Federació Catalana de Bàsquet i el traspàs del testimoni que es farà a Sant Cugat, la ciutat que ha acollit l’esdeveniment aquest 2017. L’àrea social de l’entitat s’hi està trencant les banyes, literalment, perquè Calella respiri bàsquet per tots els costats. Ben aviat podrem fer públic el calendari d’actes, esportius, socials i institucionals.

Els companys de “La Banqueta” de Ràdio Calella ens han convidat per explicar el projecte, però, ja heu vist que en “Membri”, no els ho ha posat fàcil. Com ell diu, “a aquesta junta directiva hi ha molta ‘penya’ amb moltes ganes”. I nosaltres hi afegim, tothom treballant a ple rendiment en aquest projecte important de la “Ciutat del Bàsquet Català“. A banda d’això, però, el club té més fronts oberts. El primer, i més immediat, la preparació de la festa-show del 23 de desembre. Ens farem la foto oficial de la temporada i presentarem moltes i moltes novetats. Com serà la nova equipació que estrenarem el 2018 per commemorar la capitalitat del bàsquet? No et perdis la cita! 23 de desembre, 5 de la tarda, pavelló municipal “Parc Dalmau”.