24 hores: Verds, 2210 – Taronges, 2122

El verd, campió de la 43a edició de les 24 hores del Club Bàsquet Calella. Gràcies a tots els que han fet possible que el torneig hagi estat novament un èxit. Ens veiem al setembre. Bon estiu!

L'equip d'en Kiku Heras, un clàssic de les 24 hores

24 hores, rodones

Èxit de participació amb 38 equips, 6 més que l’última edició. En 38 partits jugats, un total de 4332 punts repartits de la següent manera: 2210 per als equips amb la samarreta verda i 2122 per als de la samarreta taronja. El rècord d’anotació d’un equip, per al Seattle [categoria júnior] amb 125 punts en un partit. El que han jugat contra el combinat Blanes-Pineda i que, en total, n’ha acumulat 192.

Èxit de calor! La calor també ha triomfat a les 24 hores i ha guanyat àmpliament la partida als ventiladors instal·lats al pavelló, que això sí, han estat els més buscats pels jugadors a l’hora de refrescar-se. A la graderia, els ventalls també han fet feina. Prometem que algun dia, deixarem de suar al pavelló del Parc Dalmau [o potser no].

Èxit del nostre servei de bar. Hem esgotat existències. Quines butifarres, quina cansalada, quin bacó i quins professionals al darrere la barra! A tots els que hi heu estat i que ho heu donat tot pel club, un gran aplaudiment. I un altre per a Funk Manchú. Gràcies a la vostra música, hem recuperat l’esperit de la revetlla de les 24 hores i les hores nocturnes, quan les forces ja defallien, han passat molt i molt bé.

Ens retrobarem l’any que ve amb les 24 hores. El Club Bàsquet Calella us desitja un bon estiu!

Les tres guanyadores del concurs de triples: Júlia Massagú, Elsa Gonzàlez i Ariadna Morago
Les 24 hores són sempre una festa
Ens ho passem teta, aquest és l'esperit de les 24 hores
Les 24 hores del Club Bàsquet Calella
Les 24 hores del Club Bàsquet Calella