Al despatx de l’alcaldessa, ens hem colat!

Demanem disculpes per aquest acte de desobediència. Crèiem que pel pregó de Festa Major, tot s’hi val! I com que no tenim por, perquè el CB Calella serà l’encarregat d’inaugurar la festa, doncs, ara,… ara sí que potser en tenim una mica. Divendres, a plaça, ens veiem. Si és que hi arribem!

Mama por!

Això de colar-se al despatx de l’alcaldessa de Calella… doncs home, gaire bona idea, no ha estat! Però veient la foto amb la “Candini”, – oi que ens ho permet, alcaldessa, ara que ja som amics? -, doncs diríem que no ens ha sortit molt malament. Foto “Els àngels de Charlie” a banda, la veritat és que això del pregó ja ens agrada. I mira que, des d’alcaldia, ens han hagut de pressionar per posar-nos les piles. Però, “Be water, my friend!”

I arribats a aquest punt, doncs sí, divendres sortirem al balcó de l’Ajuntament, amb una promesa: que aquest pregó de la Festa Major de la Minerva està fet amb dos…, bé amb dues pilotes i moltes més! Que no l’oblidareu mai més! Que serà espectacular! Què coi, alcaldessa! Que està justificat que ens haguem colat al vostre despatx. Que malgrat tot, “un pregó ben val jugar-se-la!”

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, amb en Francesc Membrives i l'Albert Perarnau, versió "Els àngels de Charlie". Foto: CB Calella