“Apostoflant” El júnior “A” femení deixa el Boet Mataró en 25 punts!

54 a 25 contra les segones classificades en un partit dominat des del principi fins al final! Líders en solitari i imbatudes després de 7 jornades, amb una mitjana de 67 punts per partit. Es pot demanar alguna cosa més?

Júnior “A”, 54 – Boet Mataró, 25

🏀 PARCIALS: 13-7; 18-4 [31-11, descans]; 7-12; 16-2 [54-25, final]

✏️ Per Àlex Moral

El partit ha començat amb una petita xerrada motivacional. 4 minuts abans de l’inici, els hi deia a les noies: ‘Si algun partit voleu jugar és aquest, si algun partit voleu guanyar és aquest, hem de sortir a menjar-nos a les líders i demostrar qui mana a la categoria’. Ens hem vist les cares la millor defensa (Boet) vs el millor atac (nosaltres). Res, no han decepcionat, no han fallat, hem sortit fortíssimes i ho hem petat als dos primers períodes. Defensivament intractables, deixant el Boet amb 11 punts a la mitja part i 31 nosaltres. Al tercer quart sabíem que apretarien i així ha estat: han rebaixat la diferència als 13 punts, però hem tornat a posar-nos les piles i elles han abaixat els braços amb un parcial final molt bo, 16 a 2. Al final un + 29 clau, bo, diví per a l’equip i pel domini de la categoria

Un equip líder celebra com cal l'última victòria. Foto: Esther Pujol
Per què estan tant enfadades les Paules? Foto: Esther Pujol

La Garriga, 83 – Sènior FMV, 103

✏️ Per Àlex Muñoz

Muy buen partido en conjunto y en especial de Marc Coll, que con 28 puntos y 13 rebotes y un 40 de valoración, ha sido el amo de la zona. El segundo cuarto, el mejor nuestro. Muy buena defensa, rápidos ataques, moviendo muy rápido el balón. Arreón de ellos al comenzar el tercero, con una defensa muy agresiva y zona. El acierto puntual en el triple de Nil y Ferran, 2 cada uno y, hoy sí, en los tiros libres, con una exibición de control de juego de Ciurana, nos dan la victoria

El sènior FMV celebra la segona!

Sant Gervasi, 45 – Júnior “A”, 62

✏️ Per Paco García

“Molt bona victòria a Mollet amb una exhibició defensiva. El treball defensiu sobre els jugadors clau del rival ha estat fonamental. Al descans, 5 a munt: 26-31. Sortida del tercer quart desequilibrant que trenca el partit, 34-51. Destacar l’aportació dels 11 jugadors que han actuat i l’esperit col·lectiu en defensa de tothom. Podem no estar molt encertats ofensivament, però hem de fer que els contrincants ho estiguin menys que nosaltres. Les baixes no s’han notat. Orgullós de l’equip”

El gran Arnau Monné manant l'equip. Foto: Esther Pujol

Sènior femení, 58 – Bàsquet Neus, 49

Victòria en un partit on els dos equips hem sortit força a l’expectativa i amb poc encert. Ha estat la dinàmica durant molts minuts. Resultat a la mitja part, 23 a 21 . Al tercer quart hem sortit diferent i s’ha vist reflexat al marcador que hem capgirat arribant a la quarentena de punts: 40 a 36. L’últim quart hem sortit valentes i fortes i ens l’hem endut. +9 i 5a victòria pel sènior femení

Un temps mort des de la banqueta del sènior femení. Foto: Esther Pujol

Cadet “B”, 89 – Boet Mataró, 67

✏️ Per Jordi Puig

Primera part molt bona, ritme alt en la passada i al contracop. 50 punts al descans, molts sense bot. Intensos en defensa al primer mig camp i en la primera línia de passada. Dominant el rebot. A la segona part hem perdut intensitat: ens fan 27 punts al tercer quart i 20, a l’últim. Si baixem el ritme i la intensitat som un equip molt justet. Dues cares ens fan veure que som molt irregulars en el nostre joc. Primera part boníssima; segona, per oblidar

La foto de família del cadet "B" després de guanyar el Boet

Vilassar de Mar, 93 – Mini “A”, 45

✏️ Per Arnau Monné

Hem començat el partit que encara esàvem al llit dormint i els rivals han aprofitat per treure l’avantatge allà. En un moment ens han fet 2 parcials de 21-2. Faltava concentració, intensitat i ganes de jugar. A la mitja part hem despertat, però ja ha estat massa tard. Això sí, s’ha treballat bé la defensa, el contraatac i l’atac. Seguim treballant, que ens queda molta temporada per endavant encara 💪🏼”

El del mini "A" ha estat un partit travat

Cadet femení, 52 – AE Minguella, 48

✏️ Per Andreu José

Un partit molt intens fins al final. Als dos primers quarts, el partit ha estat igualat pels nostres errors i pel pèsim partit que hem fet. Al tercer, hem sabut distanciar-nos al marcador de 10 punts. A l’últim, no hem sabut trencar la zona del rival que ha recuperat i s’ha situat a 1 punt. Amb lluita i esforç hem sabut tirar endavant. Ja en van 5

La maneta del cadet femení

Preinfantil femení, 74 – CN Terrassa, 56

✏️ Per Jordi Puig

Jugàvem contra les segones i hem sortit motivades i amb ritme i intensitat alts. A la mitja part ja havíem fet 45 punts i guanyant de 20. Al sisè quart ens hem relaxat i hem rebut un parcial de 10-0 per falta de concentració i pilotes perdudes no forçades. Seguim fallant molts tirs lliures, però hem millorat en intensitat i ritme

El nostre preinfantil femení, de genolls i de peu!

Infantil femení, 50 – Llefià, 52

✏️ Per Nausica Musach

Partit on hem estat molt intenses i lluitadores, llàstima d’errors i baixa concentració en defensa en moments puntuals que després han costat de recuperar. Ens ho hauríem de creure més i mantenir una constància en tot el partit! Seguim!

Mini “B”, 47 – UE Mataró,69

✏️ Per Laura Farreras

Partit on en cap moment hi hem entrat. Molts errors han fet que el parcial de 0-17 inicial l’arrosseguèssim tot el partit. Poc concentrats i molt tous en defensa. Toca treballar molt aquest aspecte. També hem tingut bons moments ofensius

Infantil masculí, 45 – Vedruna Gràcia, 69

✏️ Per Quique Camacho

Hem començat molt ‘empanats’ a la primera part, ells ens han fet una pressió a tota la pista i hem perdut moltes pilotes. Finalment, a la segona meitat hem despertat però ja era massa tard. A l’últim període, perdíem només de 8

Palafolls, 67 – Cadet “A”, 60

✏️ Per Álex Muñoz

Zona cerrada durante 40 minutos que no hemos podido ni sabido atacar… 😩😩😩”

AE Minguella, 58 – Cadet “C”, 54

✏️ Per Aleix Duran

Hem començat el partit amb un parcial de 10-0 que hem arrossegat tot el partit. Al descans hem arribat amb un 29-22. A falta de 5 minuts pel final, guanyàvem 50-54. Els atacs mal executats i precipitats han acabat en cistella fàcil per al Minguella. El partit l’hem tancat amb un parcial en contra de  7-0. Amb aquesta derrota hem perdut la imbatibilitat

Preinfantil masculí, 62 – UE Mataró, 43

✏️ Per Laia Arnijas

Victòria després dels dos primers quarts de poca concentració. Al tercer hem entrat al partit gràcies a una molt bona defensa i la gran comunicació de l’equip. Seguim millorant