Aquesta festa major, viu el bàsquet amb el CB Calella: 3×3 renovat i torneig familiar!

El cap de setmana del 16 i 17 de juny, ho petarem! Bàsquet i música al carrer, amb el 3×3. Bàsquet i una gran sorpresa al pavelló, amb el torneig familiar. Si no te’ls vols perdre, cal que t’inscriguis a través del web o bé de forma presencial

"Aquesta Festa Major, viu el bàsquet al carrer". Un dels actes importants de "Calella Ciutat del Bàsquet". Cartell: Ajuntament de Calella

El 3×3 canvia d’escenari…

Ens traslladem a la plaça Lluís Gallart, un espai gran i idoni per jugar al bàsquet. Sense dubte, el referent a Calella per a totes les jugadores i jugadors que practiquen el nostre esport. Aprofitarem les cistelles fixes que hi ha a la plaça i n’afegirem de noves que portarem del club. Tota la plaça per a nosaltres! Perquè, i aquesta és una altra de les novetats importants, enguany no hi haurà límit d’edat. El 3×3 és obert a tothom, del club i de fora!

… i també de format!

No només serà una festa del bàsquet. Li hem volgut donar un altre aire. Per tant, aquella espera tan feixuga d’altres anys fins que no et toca jugar el teu partit, s’ha acabat. Podràs passar l’estona escoltant la música dels DJs Fenes i Obsk, seguint els tallers de grafiti de la “Kosta Basta”, o els de ‘break dance’, amb l’escola de ball Fanatix… O bé, participant al concurs de triples i altres habilitats que hem preparat!

I diumenge, la gran festa al pavelló “Parc Dalmau” dels 50 anys del CB Calella!

La pista serà nostra! Com que el bàsquet no té edat, i menys per als pares i mares del CB Calella, us volem de curt i amb la pilota a la mà. Farem equips i mostrarem les nostres habilitats. Segur que viurem i veurem el bàsquet d’una altra manera. Des de la graderia veiem moltes coses. Des de la pista, segur que moltes més. I per acabar la gran festa, descobrirem el magnífic mural commemoratiu d’aquests 50 anys d’història del nostre club. Dissenyat per il·lustrador Jan Barceló i que quedarà per sempre més al pavelló. Gran feina, que està sent enregistrada pel calellenc Ernest Vila. Diumenge 17, aprofitarem també per presentar-vos el vídeo que ens mostrarà a tots com s’ha fet el mural.

I ens asseguren que la festa s’acabarà amb una sorpresa i de les grosses, i que en “Wolfy”, la nostra mascota, no se la vol perdre. Tu, segur que tampoc!

L'il·lustrador Jan Barceló, enfeinat amb el mural commemoratiu dels 50 anys del Club Bàsquet Calella