Bravooo! Sènior FMV, 86-Sant Celoni, 62

I fins a quatre vegades podríem dir Bravo, Bravo, Bravo i Bravo. 4 triples consecutius al tercer quart han desquiciat el rival. Desena victòria del sènior del CB Calella que ens apropa una mica més a la permanència

🏀 PARCIALS: 20-21; 17-17 [37-38, descans]; 29-8; 20-16 [86-62 final]

No fa falta dir que el partit s’ha decidit gràcies a l’encert de l’equip en el tercer quart i a la millora en defensa a la segona part. Després d’un inici en què hem concedit massa [7 triples encaixats], l’efectivitat després del descans ens ha donat el triomf. 6 triples en un sol quart: 4 de Toni Bravo i 2 de Xevi Escrihuela. Un parcial de 29 a 8 que ha sentenciat i que, a la vegada, ha descentrat els vallesans. El partit s’ha enrarit, s’ha endurit i els àrbitres s’han convertit en l’ase dels cops.

La permanència està més aprop a falta de 6 jornades per al final. 3 victòries ens separen de les places de descens directe. El segon objectiu, evitar la promoció. Ens queden 6 finals. La setmana que ve, partit a la pista del CESET.

En Jordi Puig tirant a cistella al partit contra el CB Sant Celoni

Samarretes amb enginy!

Ja sabeu que és una tradició la foto del sènior femení mostrant el nombre de victòries… però, no sempre tenim el número que toca. El 15 costa, però, aquestes noies ho tenen tot pensat! Què passarà amb el 16? Per cert, 64 a 70 a la pista de Les Franqueses. Som terceres!

La quinzena del sènior femení

La quarta seguida del Júnior “A”

61-58 contra el Badalonés. Un partit travat, en què no hem fet el nostre millor joc i que s’ha decidit al tram final des de la línia de tirs lliures. A 1,41 per al final, perdíem 54 a 55. 4 tirs lliures, 2 d’en Pol Pi i 2 d’en Quique Camacho, ens han donat el triomf.