Campiooons!!!

El mini “A” i el preinfantil masculins han tancat una excel·lent temporada guanyant el títol. Una bona manera d’afrontar el canvi de categoria que ens espera. Felicitats, nois!!!

Arenys Bàsquet, 58 – Mini “A”, 60

El títol ha arribat a l’última jornada i en un partit en què hem hagut de suar de valent. La victòria, a l’últim quart de partit. 5 minuts que hem començat amb un desaventatge de 6 punts. Si perdíem, la lliga era per al Premià, amb qui teníem el bàsquet average perdut.

El mini "A" masculí celebrant el títol

Sferic Terrassa, 41 – Preinfantil, 66

També a l’última jornada ha arribat el títol per al preinfantil. La victòria del Can Parellada ens obligava a guanyar, sí o sí. I ho hem fet! La igualtat dels primers quarts s’ha trencat a mida que hem anat robant pilotes que ens han donat cistelles fàcils.

El prefinantil celebrant el títol a la pista de l'Sferic Terrassa

Excel·lent temporada del mini femení!

Poques vegades sortirem als diaris! I ho hem fet! El nostre mini femení s’ha quedat a les portes de guanyar el títol. Ser segones, també té premi. El del reconeixement d’una gran temporada. Sou un equip guanyador i us han tingut en compte. Què tal això de ser portada de “L’Esportiu”? Sou petites, però molt grans.

El premi a la temporada del mini femení. Portada de "L'Esportiu"! Muntatge: Jordi Camps

El júnior “A” i el cadet femenins, de 10!

Molt bona nota per als dos equips El júnior “A” femení també acaba la temporada a la segona posició. Només hem perdut dos partits contra l’intractable Boet Mataró, que s’ha proclamat campió de lliga. A l’últim partit d’aquest cap de setmana, triomf per 43 a 63 a la pista del Sant Feliu de Codines.

El cadet femení, lluitant pel títol fins al final

Ens hem quedat a les portes. La derrota a Pineda, 39 a 31, ens fa ser segones, tot i que amb el mateix bagatge de victòries i derrotes que les campiones, el Centre Catòlic de l’Hospitalet. I una foto que ho està petant! La de l’infantil femení que, a iniciativa de les jugadores de l’AECAM, han reivindicat la igualtat de gènere al nostre esport.

Les jugadores de l'infantil femení amb la pancarta reivindicativa de la igualtat de gènere

I finalment, una menció també per a l’infantil “A” masculí que jugarà les fases pel títol A-2 el cap de setmana del 2 i 3 de juny. El primer rival, el Teresianes de Tarragona. Si els guanyem, directes a la final four de la categoria.