• Fora d'estoc

  El 3×3 de Nadal, el 28 de desembre!

    No és cap innocentada! Al CB Calella hem decidit que per Nadal, el bàsquet no s'atura. El "Parc Dalmau" es convertirà en un ‘playground’ de 6 pistes amb activitat constant des de les 9 del matí. Amb lligueta prèvia i eliminatòries posteriors per decidir els guanyadors i guanyadores de cada categoria. Un 3x3 obert a jugadors i jugadores sènior, júnior, cadet, infantil, preinfantil i minibàsquet. Equips masculins, femenins o mixtes amb, com a mínim, tres integrants i un màxim de sis. INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL DIA 11 DE DESEMBRE Ens veiem el 28. I com no pot ser d'una altra manera, disposarem de servei de bar durant tota la jornada.  

  VEURE NORMATIVA DEL 3X3 DE NADAL 2022

 • INSCRIPCIONS OBERTES!

  PAGAMENT EQUIPS

  Important!!!!! 

  Quan s'inscriu l'equip sencer, aquelles persones que són socies del club només podran gaudir del descompte si el pagament és a les oficines del club. 

  48a edició de les 24 hores del Club Bàsquet Calella

  🗓  27 i 28 de Juliol ⛹️‍♂️  Mínim 5 jugadors - Màxim 15 💶  15 € (10% de descompte pels socis/es del CB Calella)

  *Menys de 5 jugadors? Contacta amb el club. Correu a areaesportiva@cbcalella.com i et trobarem un equip! Recorda que durant tot el dia hi haurà festa amb música DJ's, i servei de bar amb entrepans i begudes fins la matinada.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top