CB Calella-Reial Madrid el dia de Tots Sants al pavelló municipal “Parc Dalmau”!

Globasket” aterra a Calella pel pont de Tots Sants amb un torneig internacional, categoria U14 i U16, que comptarà amb equips de la talla del Madrid, el Barça, el Joventut de Badalona o el València. El nostre cadet “B”, tampoc faltarà a la cita!

Cartell del "Global Elite Experience" a Calella

El millor bàsquet, a casa!

16 equips, 8 per cadascuna de les categories, participaran en aquesta nova edició de la “Global Elite Experience“. En U14, el nostre cadet “B” masculí és l’equip convidat pel fet d’acollir la competició al “Parc Dalmau”. I hem quedat aparellats, al grup B, amb el Madrid, l’SKM de Lituània i l’LNCA 2, una selecció de jugadors mexicans.

El nostre calendari

  • CB Calella – SKM [12.00 h, pista central] Dijous 1 de novembre
  • CB Calella – Reial Madrid [17.00 h, pista central] Dijous 1 de novembre
  • CB Calella – LNCA [15.30 h, pista transversal] Divendres 2 de novembre

El grup A està integrat pel FC Barcelona, el València Bàsket, l’LNCA 1 i el Baltic Stars, una selecció dels millors jugadors dels països bàltics. Dissabte es jugaran els partits per les places de la 5 a la 8, i diumenge, el tercer i quart lloc i les dues finals [U14, 10.30 h/U16, 12.00 h].

Pel que fa a la categoria U16, els equips inscrits són el FC Barcelona, el València Bàsket, el Joventut de Badalona, el Bàsquet Girona, el CB Tarragona, el Ratiopharm Ulm alemany, el Baltic Stars i l’LNCA.

BÀSQUET DE NIVELL PER TOTS SANTS!

Una nova experiència per al cadet “B”

Després que l’any passat, ja ens va tocar el Barça a la Lliga, ara, els de Jordi i Miquel Puig podran afegir al seu currículum una nova experiència: haver jugat contra el Madrid. Dijous, a les cinc de la tarda i a la pista central, s’enfrontaran als actuals campions d’aquesta competició, la Global Elite Experience. Serà el debut del Madrid, un equip que és el gran favorit a repetir.

Per a nosaltres, una nova oportunitat per reivindicar-nos després que aquesta temporada encara no ens hem estrenat a la Lliga. Abans, el nostre debut l’haurem fet contra l’SKM, una selecció de jugadors de Macedònia. Dijous, serà molt i molt important que els nostres jugadors us sentin de ben a prop! Per això, el club us demana que omplim el pavelló. Som-hi afició! Som-hi equip!

DEMOSTREM QUE SOM UN GRAN CLUB!

La plantilla del Cadet "B" que jugarà el torneig Global Elite 2018
El calendari del CB Calella al Global Elite 2018