El cartell de la 43a edició de les 24 hores del CB Calella

Les inscripcions s’obriran aquest dimecres 20 de juny i es tancaran el dilluns 23 de juliol. Es faran a través del web. La 43a edició de les 24 hores del Club Bàsquet Calella se celebrarà el 28 i 29 de juliol al pavelló municipal “Parc Dalmau”

La 43a edició ja és aquí!

Un any més, arriba una nova cita amb les 24 hores del Club Bàsquet Calella. I enguany, després de l’èxit de l’última edició amb 300 inscrits i 32 equips, aspirem a més! La inscripció d’aquest any inclou una novetat molt important: es farà a través del nostre web. Podreu pagar i triar la talla de la samarreta al formulari que estarà operatiu a partir d’aquest dimecres 20 de juny. El responsable de l’equip serà l’encarregat d’inscriure’n tots els seus membres: amb un mínim de 5 i un màxim de 15 per equip.

El preu? Es manté en 13 euros per persona. La recollida de la graella de partits i de la samarreta oficial de les 24 hores es farà de forma presencial al pavelló, el divendres 27 de juliol, en horari de tarda

La festa del club, abans de les vacances!

Les 24 hores, amb què el club tanca oficialment la temporada, vindran acompanyades de música, amb la participació del DJ Joan Sans i del grup “Funk Manchú“. D’aquesta manera es farà menys feixuga l’espera entre partit i partit d’aquells equips que juguin de nit o matinada. A més, tampoc faltarà el servei de bar que posa el club.

Ah, i si tens algun problema per fer el teu equip, perquè no aconsegueixes el nombre mínim de jugadors per formalitzar la inscripció, no pateixis! Parla amb el club, que t’ho arreglarem.

El cartell de la 43a edició de les 24 hores del CB Calella