Una samarreta única per commemorar que Calella és “Ciutat del Bàsquet Català”

El 2018 és el nostre any! I per celebrar-ho, al gener, estrenarem nova samarreta i nou pantaló de joc. Amb una novetat important al pit, on al costat del nostre logo, lluirà també el de Calella “Ciutat del Bàsquet Català” dissenyat per a l’ocasió

La samarreta del CB Calella s'ha confeccionat als tallers de l'empresa Saraco Sports

La imatge de la nova samarreta de joc del CB Calella. Foto: Saraco

Així és la nova samarreta del CB Calella

El nou disseny deixa enrere el difuminat que hem lluit les últimes temporades. Aposta pels nostres colors, el verd i el tarjonja, tot i que molt més vius. A la part frontal, i a la mateixa alçada, comparteixen protagonisme el renovat logo del club i el de la “Ciutat del Bàsquet Català”. Al pit, el nom del club. Al costat dret, les franges d’una pilota de bàsquet se sobreposen a un altre dels aspectes destacats de la samarreta, els punts difuminats que es reparteixen per tota la superfície. És per tant, una samarreta de col·leccionista que ens acompanyarà tot el 2018, el temps que dura la capitalitat del bàsquet.

El procés d’elaboració

Quan el disseny surt de l’ordinador i entra als tallers de “Saraco Sports“, l’empresa que l’ha creada, se segueixen un seguit de passos que fan d’aquesta samarreta una peça única. Primer, perquè es fa d’una en una! En un procés, el d’estampació, que combina la precisió de les màquines i la mà de la persona que el supervisa. En aquesta cadena gràfica us presentem el procés d’elaboració de la nova samarreta del CB Calella, des que es talla la peça de roba, s’hi estampa el disseny i fins que s’acaba cosint la part frontal i la posterior.