El CB Calella us desijta una bona Festa Major de la Minerva!

Aquest divendres obrirem la festa major amb la lectura del pregó. A les 21.00 h, esteu tots convocats a la plaça de l’ajuntament. Som “Ciutat del Bàsquet Català” i al CB Calella tenim l’honor de saludar els calellencs i calellenques des del balcó!

L’stand del CB Calella a la Fira

Com a “Ciutat del Bàsquet Català”, aquest any serem ben presents a la Fira de Calella i l’Alt Maresme amb un stand propi. Un espai en què lluirem la imatge dissenyada per Jan Barceló, l’il·lustrador que ja ens ha fet el mural que commemora els 50 anys del club i que és present al pavelló. Hi serem per apropar-vos el nostre esport, amb concursos de trivial sobre bàsquet que et poden fer guanyar la pilota personalitzada d’aquesta temporada [en regalarem dues cada dia]. A més, al davant de l’stand, tindràs un espai en què els nostres entrenadors t’ajudaran a fer cistella! Ens veiem a la Fira!

L'stand del CB Calella a la Fira

Ens vestim de gala per rebre els Saliclowns

A l’stand ens han deixat un sofà misteriós i un cartell que diu “The casting”. No busquem noves jugadores o nous jugadors per al club… Ens diuen que un tal Lluís Miquel, presentador de moda a la televisió, estrena programa: l’especial “Calella Ciutat del Bàsquet Català”. I volen intentar batre un record. I que per fer-ho, tindran de convidat una estrella mediàtica del nostre esport…  No us perdeu “The casting”, la darrera creació dels Saliclowns, teatre còmic del bó, on sempre passa allò que no t’esperes. En exclusiva pels que visitin l’stand del club. Dissabte i diumenge, 22 i 23 de setembre, a les 19.00 h