El CB Sant Josep, campió de la 28a edició del “Memorial Pumarola”

Els de Badalona s’han mostrat molt superiors a la final, en què s’han desfet del CB Argentona per 86 a 36. La tercera plaça ha estat per al CB Calella. Hem superat amb molta claredat l’AB Premià, 85 a 37

La quarta victòria del Sant Josep de Badalona al “Memorial Pumarola”

Les altres van ser el 1994 [mini masculí]; el 2001 [cadet masculí] i el 2011 [cadet masculí]. L’edició d’enguany, de categoria preinfantil, han mostrat la seva superioritat. A les semifinals, el preinfantil del CB Calella els hem plantat cara fins al descans, en què perdíem de 3 punts. A la segona part, la superioritat física del rival ha acabat amb les nostres esperances. El marcador final, 36 a 67.

La final no ha tingut història donada la gran diferència de nivell dels dos equips. L’Argentona, que a les semifinals, s’ha desfet de l’AB Premià 58 a 54, ha lluitat per salvar la diferència entre un equip que s’inscriurà a categoria infantil, i un altre que jugarà a nivell B preinfantil. El resultat final, 86-36. El premi al millor jugador de la final ha estat per al base del Sant Josep, Axel Ortega.

El preinfantil del CB Sant Josep, guanyadors de la 28a edició del "Memorial Pumarola"

Club Bàsquet Argentona, segon classificat

El preinfantil del Club Bàsquet Argentona

Club Bàsquet Calella, tercer classificat

El preinfantil del Club Bàsquet Calella

Agrupació Bàsquet Premià, quart classificat

El preinfantil de l'AB Premià de Mar