“Fins al final”, malgrat la derrota. 58 a 77 contra el CN Caldes

El debut del sènior “Fundació Miquel Valls” a la Lliga s’ha tancat amb derrota. L’equip no ha abaixat els braços en cap moment. Els ‘rookies’, Quique Camacho i Jofre Padrós, s’han estrenat a Segona Catalana

Marc Coll, en una acció del partit contra el CN Caldes

🏀 PARCIALS: 14-20; 10-22 [24-42, descans]; 17-15; 17-20 [58-77, final]

L’inici ha estat molt esperançador! Amb ganes, endollats al partit. I això s’ha notat a la pista i també a la graderia, malgrat que dos triples consecutius a les acaballes del primer període, han obert una petita escletxa a favor dels visitants. El segon, no ha estat el nostre. Després de 4 minuts, hem anotat els primers punts. Ens han fet moltes cistelles al contracop i el parcial, 10 a 22, ha estat gairebé definitiu.

Però, no hem abaixat mai els braços, malgrat les dues faltes antiesportives que han deixat fora de combat en Marc Ciurana i la tècnica a David Aznar, que ha estat la seva cinquena falta personal a 6 minuts per al final, i amb 50 a 62 al marcador. Aquí, ja hem dit prou pel que fa al resultat. Però no per l’entrega. El crit d’aquest equip, a la pista i a la banqueta, és “fins al final”.

El debut dels ‘rookies’

Quique Camacho i Jofre Padrós han jugat els seu primer partit a Segona Catalana. En Quique, sortint de titular i anotant els dos primers punts de l’equip. I en Jofre, aportant també minuts de qualitat i els seus braços en fins a tres jugades de 2+1. Dos valors que sumen molt en aquest equip i que ens fan la crònica del partit.

Cadet C, 60 – Arenys, 40

Partit que hem guanyat gràcies a la intensitat defensiva de la segona part. Cal destacar els 15 punts de l’infantil Marc Colls. Pròxim partit, contra el Boet

El Cadet C, després de la victòria contra l'Arenys Bàsquet

Círcol, 43 – Cadet femení, 63

El partit s’ha decidit a la segona part, després d’una primera part molt igualada. La primera, al sarró. Pròxim rival, a casa, el Bàsquet Draft Gramenet

La Xènia Cadena en una acció del partit a la pista del Círcol Catòlic

Júnior B, 66 – CB Parets, 58

Un partit també molt igualat [31-34 al descans]. Els ultims atacs han estat claus per sumar la primera victòria de la temporada! Pròxim rival, el Bufalà