CB Calella, 58 – Granollers, 49: Adéu descens directe!

A l’olla! El Granollers, el segon classificat, cau al “Parc Dalmau” en un grandíssim partit del sènior masculí. Si guanyem la setmana que ve a casa del Sant Andreu de Natzaret, tindrem el factor pista a favor en el play-off per la permanència

Sénior FMV, 58 – CB Granollers, 49

🏀 PARCIALS: 12-13; 15-20 [27-33, descans]; 13-5; 18-11 [58-49, final]

✏️ Per Xavi Isarn

Gran victòria contra el segon classificat. Apostuflant!! Des d’un principi vam sortir amb moltes ganes i intensitat. Fent les coses molt bé tant en defensa com en atac. Vam controlar el tempo del joc en tot moment, excepte en algun tram del segon quart, que amb errades nostres, donant segones i terceres opcions per no agafar el rebot, va fer que marxèssim 6 punts a sota a la mitja part. Un canvi defensiu al tercer quart va trencar el partit. El Granollers només ens va fer 5 punts en aquest quart!!!! L’actitud dels nostres jugadors, el fet de no perdre pilotes, bones seleccions de tir i un gran treball defensiu, van fer que ens emportèssim una important i merescuda victòria, amb un parcial de 31 a 16 en els dos últims quarts. Bona feina, seguim sumant! Remarcar la feina de tots, però en especial del júnior Pol Pi [10 punts, 6 rebots], que s’hi va deixar la pell en defensa, i va fer un bon joc en atac.

El camí està marcat: Creure-s’ho, treballar i actitud!!!!