Jofre Padrós torna! Ocuparà la plaça que deixa vacant Sergi Pedemonte al sènior FMV

De fet, no havia marxat mai. Calia trobar l’equació definitiva per compaginar els estudis, el bàsquet i l’arbitratge. Podem dir ben alt: Jofre “El tauler” Padrós és un dels nostres!

S’ho estava rumiant [com, de fet, es veu a la foto]. I tenim entés que les converses d’aquests dies amb l’altre ‘rookie’ de l’equip, en Quique Camacho, l’han acabat de convèncer. Tots vam quedar tocats quan, un cop acabada la temporada, en Jofre va comunicar al club que no continuava perquè els estudis d’infermeria a Girona tenien prioritat. I fins i tot, la seva altra passió, l’arbitratge, també feia l’efecte que passava pel davant, però… el tornarem a gaudir a la pista.

En Jofre és un jugador que contagia, que sempre hi va, que és agressiu i que té uns braços que no s’acaben mai. I sobretot té una cosa que també marca com és, la seguretat a l’hora de tirar els tirs lliures que li ha valgut el sobrenom de Jofre “El tauler” Padrós. És infalible, i encara que no sigui amb un llançament ortodox, entra igual. Marc Coll, tremola, que aquest paio va en serio!

Per edat, la seva etapa al júnior, s’havia acabat i ara li tocava fer el salt al sènior, juntament amb Quique Camacho i en Marçal Torrent, que finalment ha decidit deixar el bàsquet. Els últims partits de la temporada ja va fer la seva aportació als play-offs per la permanència, sent peça destacada, en l’objectiu de mantenir la categoria a Segona Catalana. Si la fitxa arriba a temps, dissabte contra el Club Natació Caldes [17.45], ja el podríem veure a la pista. Jofre, el número 1, continua sent teu!

En Jofre Padrós amagat sota una tovallola en una foto d'arxiu