L’escola d’iniciació: el futur del CB Calella

Són els més petits i aquest cap de setmana han provat per primera vegada això de jugar un partit! Els nostres amics de pista? Els nens i nenes del Pineda amb qui, de ben segur, repetirem experiència!

Una part dels nens i nenes que formen l'escola d'iniciació del CB Calella

No juguem “contra” algú, juguem “amb” algú!

Aquest cap de setmana, una part dels més menuts i menudes del CB Calella ens hem posat per primer cop una samarreta de joc. La nova, que a nosaltres també ens toca! I hem sortit a jugar, com fem cada dia de la setmana. Això de competir, no va amb nosaltres. I hem jugat “amb” els amics del Pineda. No hem jugat “contra” ells. Hem jugat plegats. I, per damunt de tot, ens ho hem passat teta. Es tracta de posar la piloteta en aquesta cosa rodona que ens queda tant lluny. I mira, no ens ha sortit tant malament. Els pares s’ho han passat bé i, nosaltres, encara més. I al final, ens hem fet una foto de germanor amb els nostres col·legues. Ja volem repetir experiència

La foto de família amb els nostres amics i amigues de Pineda

Estrenarem la nova samarreta d’escalfament

El pròxim cap de setmana repetim. Ens han convidat a Badalona. Hi anirem els més petits, així els grans es recuperen de l’esforç d’aquest dissabte. I no us ho perdeu, és més que probable que ja poguem estrenar les noves samarretes d’escalfament del club. I sabeu què? Doncs que a la samarreta hi és en Wolfy! El senyor Camacho, que treballa i molt pel club, s’ha fet molt amic de la nostra mascota i la lluirem a l’esquena. Aquesta samarreta la portarem tots els jugadors i jugadores del club, obligatòriament, a cada partit a partir de la pròxima temporada.
Però, aquesta, nosaltres ja l’estrenarem!

En Wolfy a la nova samarreta d'escalfament del CB Calella

L’Infantil “A”, com una moto!

5 de 5 després d’un triomf ajustat contra l’Esparraguera: 65 a 62. Colíders a A-2 amb l’Horta que va guanyar a la difícil pista de La Salle Manresa, per 52 a 81. Un partit, el nostre, que si l’haguèssim jugat com sabem, no ens hauria generat tants de problemes. Capítol a part, l’actitud a la graderia, on tampoc volem que es repeteixin escenes com les de dissabte. Alguna cosa no devem fer bé entre tots! En aquest sentit, ple suport a la nova campanya “Bàsquet Net“, promoguda des de la territorial gironina i dirigida als pares. “Les baralles a la pista són puntuals. Les conductes no desitjades les tenim a la graderia”, va recordar Xavier Santaló, el seu president, el dia de la presentació. I com diem, n’hem d’aprendre tots.

L'Infantil A mostra el número de victòries a A-2. Imbatuts!

El mini femení, on fire!

Triomf a la pista de la UE Mataró, 36 a 44. Som segones a la classificació!

El salt inicial del partit

Sisè triomf del Sènior B

68 a 57 contra el Palafrugell amb l’ajuda de 4 júniors i Escrihuela, del primer equip

Un moment del partit del sènior B contra el Palafruguell

El Kids&Us Premini A, segons

Triomf a la pista del Canet 23-51. L’any passat hi vam perdre!

El Kids&Us Premini "A" mixt celebra la victòria a Canet

La resta de marcadors de la jornada

📍 Sant Gervasi, 56 – Sènior femení, 54; 📍Júnior “A” femení, 64 – Llinars, 48; 📍 Canet, 66 – Júnior “B” femení, 31; 📍 Cadet femení, 37 – Sagrat Cor, 30; 📍 Mireia Montgat, 49 – Infantil femení, 34; 📍 Boet Mataró, 50 – Júnior “A” masculí, 67; 📍 Júnior “B” masculí, 51 – Bàsquet Parets, 60; 📍 Montgat, 67 – Cadet “A” masculí, 44; 📍 Canet, 64 – Cadet “B” masculí, 48; 📍 Infantil “B” masculí, 24 – Cardedeu, 74; 📍 Preinfantil masculí, 61 – European International, 44; 📍 Mini “A” masculí, 85 – UE Mataró, 60; 📍 Mini “B” masculí, 65 – ADE Fuster, 68; 📍 Lliça d’Amunt, 52 – Kids&Us Premini “B” mixt, 2.