Marc Coll, centímetres i experiència EBA per al sènior “Fundació Miquel Valls”

Marc Coll, 28 anys i 2.06 centímetres d’alçada. L’ala-pivot nascut a Calella és el primer reforç confirmat del sènior FMV de cara a la temporada 2018-2019 . El renovat projecte d’Àlex Muñoz i Nikola Bodic comença a caminar

Marc Coll, ja amb la samarreta del CB Calella

Marc Coll

2,06 centímetres, 108 quilos, 206 centímetres d'envergadura

“Aportaré experiència; els joves, frescor”

En Marc torna a casa. Format a les categories inferiors del Joventut de Badalona, va jugar amb el CB Calella la temporada 2008 a Primera Catalana. És un jugador de Lliga EBA, on ha competit amb el Ferrol [2009-2011] i on va coincidir amb l’actual segon entrenador del sènior FMV, Nikola Bodic. I dues temporades més al Mataró, l’última la 2016-2017. Tot i que l’últim any va decidir aturar-se, arriba en plena forma.

Què aportarà?

Intimidació sota cistella. Gran rebotador, té un bon tir exterior i, tot i l’alçada, és àgil en els moviments. Però a banda de les seves qualitats tècniques, l’Àlex Muñoz, el nostre entrenador, li té reservat un altre rol: “És la nostra aposta per construir al seu voltant un equip agressiu en defensa, que domini les dues zones; volem que sigui un exemple per als joves que aquest any integraran el primer equip del CB Calella.

Marc Coll aportarà la seva experiència i alçada sota els taulers