Patapam! Cau el líder: Sènior FMV, 79 – Círcol Catòlic, 62

De perdre contra l’últim a guanyar contra el primer. El sènior Fundació Miquel Valls s’ha desfet del Círcol Catòlic una setmana després de caure a la pista de l’Arenys Bàsquet. La quarta ja és nostra!

Sènior FMV, 79 – Círcol Catòlic de Badalona, 62

✏️ Per Álex Muñoz

Gran victoria, aunque hemos empezado flojillos. Pronto nos hemos puesto las pilas defendiendo, y poco a poco hemos ido cogiendo ventaja en el marcador. A ellos les costaba muchísimo anotar y nosotros éramos superiores en el interior de las zonas. En general, gran partido de todos, primando el juego en conjunto y ayudándonos mucho en defensa… Este es el camino!!!”

Una de les accions de la victòria del sènior FMV. Foto: Esther Pujol
En David Aznar i en Pol Gerard en una acció del partit. Foto: Esther Pujol

CB Parets, 31 – Júnior “A” femení, 48

✏️ Per Àlex Moral

10a victòria del júnior, que ens permet seguir invictes, tot i que no hem estat a la nostra alçada. Partit gris, lleig, trabat, molt despistades en defensa, poc comunicatives, en atac poc encertades i patim la lesió de la Paula Soto, que esperem es recuperi aviat

Una acció del partit, amb l'entrada de la Mireia Farreras a cistella. Foto: Esther Pujol
Djenabou, amb força sota cistella. Foto: Esther Pujol

Premià de Dalt, 66 – Sènior femení, 54

Derrota al camp del líder, on hem començat super toves. Sabíem els dos punts forts del rival i no els hem contrarrestat. Hem encaixat un parcial inicial de 16 a 4. Ens han dominat clarament el rebot defensiu i a la mitja part ens hem plantat 42 a 24. Al tercer quart, un canvi defensiu ens ha permès fer un parcial de 7 a 18 que ens ha posat a 6 puntets, però no hem acabat de remuntar. Els 12 puntets del parcial incial han marcat el -12 final

El sènior femení perd donant la cara a la pista del líder

Mini “A” masculí, 61 – Vilassar de Dalt, 37

✏️ Per Enric Monné

Partit més complert en atac que no pas en defensa. Els 4 primers quarts, amb molt bona feina sortint ràpid al contractac i circulant força bé la pilota. Altre cop el 5è i 6è quart caiem en les mateixes errades d’altres partits, sense concentracio i mancats d’intesitat. No semblem el mateix equip. Sortosament, recuperem sensacions en els dos darrers quarts. Seguirem treballant per millorar i aprendre junts de les errades

Una acció del partit del nostre mini "A"

Júnior “A” masculí, 90 – Sant Narcís, 70

Sortida “fulgurant” dels nostres amb gran encert en el tir, producte d’una bona circulació que garantia tirs lliures de marca, acompanyat també d’una bona defensa que ha tancat el quart amb 20 a dalt. Hem arribat a una màxima diferència de 41-18. A partir d’aquí, relaxació generalizada, defensa pèssima i nula circulació en atac que fa que el contrari entri en el partit de nou. Al descans, 46-38. Comencem el 3r quart amb els tres bases a pista per apretar en defensa, còrrer i garantir la fluidesa en atac recuperant part de la diferència perduda. Això ens dona el marge suficient per encarar el darrer quart amb garanties i tornar a arribar als 20 punts de marge. Bon partit ofensiu però cal recuperar la nostre principal característica que és una defensa intensa al màxim

En Josep López entra a cistella. Foto: Esther Pujol
L'Arnau Monné s'aixeca per sobre del seu defensor. Foto: Esther Pujol

Cadet “A” masculí, 50 – Vilassar de Mar, 53

Derrota inexplicable contra un equipo claramente inferior. Íbamos ganando de +15, pero nos han remontado y no hemos podido anotar en los ultimos 5 minutos de partido. Desastre. Aún así, ganando los dos partidos que nos quedan seríamos primeros de grupo!”

UE Mataró, 68 – Cadet “B” masculí, 47

✏️ Per Jordi Puig

“Falta d’actitut i ganes a l’inici del partit amb un 16-2 els primers 3 minuts de partit, fet que ens ha fet baixar el cap. Hem sortit intimidats des del salt inicial. Poc a poc hem anat pujant la intensitat i intentat competir físicament contra un equip molt superior al nostre, això ha fet situar-nos a dos punts a mitjans del segon quart. A la represa tornem a sortir amb poca intensitat i control i rebem un altre parcial de 10-0. La pressió amb un equip físic, i en conseqüència la pèrdua de moltes pilotes forçades i no forçades, ens ha penalitzat molt. Hem de seguir aprenent a utilitzar el bot quan toca, fintar passes i moure la pilota. A seguir treballant d’entrada un joc més físic contra equips més grans”

Salesians Badalona, 64 – Cadet “C” masculí, 23

✏️ Per “Rufus” Serra

Partit contra un equip cadet de segon any molt superior físicament, amb molts contactes i molta força, i un arbritatge que ha deixat jugar molt, més ben dit massa. Hem de donar molt mèrit al partit que, a la primera volta, els vam guanyar a casa. També hem vist les nostres moltes mancances i que hem de seguir treballant molt

Mini “B” masculí, 45 – Sant Celoni, 46

✏️ Per Laura Farreras

Partit iniciat com sempre. Tous i despistats defensivament. Abans d’entrar a la mitja part ens hem començat a despertar i el partit ha donat un gir radical. Molt bon treball defensiu a la segona part malgrat els despistes puntuals. Poc a poc, estem aconseguint que tinguem atacs més fluids. Tot i així, s’ha de baixar revolucions i pensar en moments puntuals del partit. Molt contentes pel treball de l’equip, per l’evolució (vam perdre de 17 a casa seva) i per les ganes de millorar! Seguim 💪🏻”

Un moment del partit del Mini "B"
La pilota espanta en un salt

Grup Barna, 63 – Infantil masculí, 85

✏️ Per Josep López

Partit complicat per la qualitat tècnica del rival. La pista, que no deixava que la pilota botés com ho fa normalment, ens ha obligat a reduir el bot i buscar més talls i moviments en el joc estàtic i córrer ràpid els contraatacs. Hem sapigut aprofitar la superioritat física en el joc interior i això ens ha proporcionat forces punts, igual que el rebot ofensiu, que ha estat molt ben treballat. Felicitar als jugadors per la seva intensitat tant en atac com en defensa

La foto de la victòria del nostre infantil

Cadet femení, 52 – Sant Josep, 48

✏️ Per Andreu José

Partit complicat des del principi. Els 2 primers quarts han estat de les visitants, amb una pressió molt forta i amb la sort que les xiulaven faltes. Hem acabat el segon període, 9 punts a sota. El començament del tercer ha estat la clau de la remuntada. Hem sortit amb les idees clares: ni l’àrbitre, ni ningú ens faria perdre aquest partit. Amb la motivació i amb actitut hem sapigut treure endavant el partit. A l’últim, hem sabut administrar l’avantatge de 5 punts i hem acabat guanyant. Ja en sumem 8

La vuitena del cadet femení

UER Pineda, 45 – Preinfantil masculí, 32

✏️ Per Laia Arnijas

Partit on ens hem despistat agafant rebots. Ens ha costat bastant fer cistella, però entre tots hem fet molt bona defensa. Seguirem millorant i esforçant-nos encara més

Un dels salts al partit del preinfantil

Premini “A” mixt, 66 – Cardedeu, 32

✏️ Per Sergi Ferrer

“Partit on hem començat molt despistats en defensa i en atac. Hem acabat amb una “pressió” tota la pista que ens ha permès recuperar moltes boles. A més a més hem fet plorar el nostre públic, perquè hem jugat molt bé!! 🔥🔥

La Cèlia Membrives durant el salt inicial

Gramenet, 47 – Preinfantil femení, 52

Hem entrat dins el partit amb poca intensitat i poques ganes, cosa que mai fem. Gràcies als bons inicis de partit ja treiem avantatge. Poc a poc hem anat entrant en ritme però hem seguit fallant cistelles fàcils, i perdent moltes pilotes que, desgraciadament, és el que ens està penalitzant més en els partits. Equip difícil, amb molt ritme i molta intensitat i posant moltes mans que l’àrbitre ha permès, cosa que no ens ha deixat concentrar ni treure la pilota amb facilitat. Hem aconseguit recuperar dues jugadores que venien de males dinàmiques, totes han de sumar al grup. Partit complicat i difícil que també s’ha de saber jugar i que finalment hem sapigut treure amb control del rebot defensiu i calma. 5a victòria dels 6 últims partits, hem de seguir treballant

CB Canet “B”, 58 – Júnior “C” masculí, 60

✏️ Per Joan Ferrer

“Partit molt igualat amb diferències que no han superat els 6 punts. Marcador baix degut als mals percentatges en el llançament. Rebots perduts en moments claus han fet que, s’arribés al final amb un resultat molt ajustat. Els tirs lliures ficats en les últimes possessions han fet que la victòria fos pel Calella. A seguir treballant…”

Arenys, 41 – Infantil femení, 40

✏️ Per Nausica Musach

Partit excel·lent, on han lliutat fins al final i han sapigut mantenir la concentració en tot moment. L’únic punt negatiu en tot el partit han estat les errades sota l’aro que ens han passat factura al final. Tant la Júlia com jo estem molt orgulloses, ja que cadascuna de les jugadores ha donat el 100%. Continuarem treballant!”

Vilassar de Mar, 39 – Júnior “B” femení, 47

Partit molt tranquil contra un rival que només ha guanyat un partit. Ens ha servit per anar millorant el nostre joc, cosa que ens ha costat. Al final, hem entrat en un joc que no ens anava bé. Malgrat això, hem sapigut tirar endavant el partit