Segona del sènior femení: 51 a 48 contra el Canyelles Nou Barris

Partit travat, però la segona victòria ja és nostra. Calia guanyar, a cop de triple. Si ens haguessin entrat la meitat dels que hem provat, partit de 80 punts. Al final, igualtat màxima fins a l’últim minut

🏀 PARCIALS: 14-11; 5-10 [19-21, descans]; 12-10; 20-17 [51-48, final]

Dos triples al principi. Un triple al final. I pel camí uns quants, molts. Els que hem vist el partit des de fora, amb el permís del gran Àlex Moral i de la seva parella de ball Jordi Fiérrez, pensem que n’hem abusat, influits segurament perquè el percentatge d’encert no ha estat el desitjat. Però ells, confirmen i tenen ben clar: “Era l’ordre, fallem el que fallem, hem de tirar de 3.” I quan parles amb ells t’adones encara més que el bàsquet es pot mirar de més d’una manera. La dels professionals és aquesta: “Era l’única manera d’atacar la seva defensa 3-2”.

I dius, doncs té raó, malgrat que per dins, amb la Laura Marquès, també hem aconseguit punts.

La Marina Camps penetra entre dues rivals del Canyelles

Un triple de la Jordina Clusellas ha estat decisiu per posar el 47 a 43, a pocs minuts pel final. L’avantatge més gran al nostre favor des del 12 a 2 de l’arrencada inicial, gràcies a una intensitat que ha estat molt difícil de mantenir. Els tirs lliures també han estat decisius. De fet, en una fase del partit, durant el tercer període, s’ha sumat d’un en un, a les dues cistelles. Al final, un triomf vital, el segon del nostre sènior femení en cinc partits, abans de visitar la pista del Sant Antoni del Poble Sec de Barcelona.

Derrota del sènior FMV, 72 a 65

Hem caigut a la pista del Cultural Badalona. Un partit molt igualat, en què els detalls han decidit. Després d’arribar igualats al descans, les pèrdues de pilota ens han situat 14 a sota. Però, la nostra zona i jugant en pista amb 3 grans, hem tornat a posar-nos al partit. Els tirs lliures, 12 de 33, tampoc han ajudat a guanyar el partit. Ha guanyat el seu partit el júnior “C” masculí: 77-35 contra el Mas de Sant Lleí.

El Júnior “A” femení, imbatut!

Victòria a la pista del Valldemia, un equip que fa un any que no perdia a casa, per 42 a 58. Partit amb un rival incòmode i que, tot i l’avantatge final, ha costat. Al minut 4 de l’últim quart, només guanyàvem de 6.

La Djenabou Diallo en un moment del partit a la pista del Valldemia

El júnior “A” masculí, imbatut!

4 de 4, després del triomf a la pista del BAM, 59 a 73. Un primer quart brillant, amb 26 punts, ha acabat decidint. 8 triples i 85% d’encert en tirs lliures. Dedicatòria a l’Edu Michelena. Per molts anys!

L'Edu Michelena aixecat pels companys. Per molts anys!

I 3 de 3 per al júnior “B” masculí

Després de guanyar a casa contra el Cabrera: 73 a 42. Partit còmode, dominat des d’un bon principi. El pròxim cap de setmana buscarem la quarta a la pista del Vic, també imbatuts, amb un partit menys