Sènior FMV, 75 – Club Bàsquet Quart, 78. La promoció ens espera

Hem tingut la salvació directa a tocar. Dues pròrrogues, emoció fins al final. Ens caldrà un últim esforç. El CB Tiana serà el nostre rival al play-off per mantenir la categoria. El factor pista és nostre

En David Amor fa cistella en una posició acrobàtica al partit contra el Quart

🏀 PARCIALS: 19-19; 17-18 [36-37, descans]; 13-18; 15-9 [64-64, final]; 5-5 [1a pròrroga]; 6-9 [2a pròrroga]; 75-78, final

“L’últim partit!!!” El crit que se sent a la banqueta abans de començar a jugar al “Parc Dalmau”. Al final, en tindrem dos o tres més. La nostra fragilitat defensiva ens condiciona els partits: acabem la Lliga entre els 5 equips que més punts n’han fet i entre els 3 que més n’han rebut. I contra el Quart, no ha estat una excepció. Problemes en el rebot, pèrdues de pilota que penalitzen, i falta d’intensitat en accions que han afavorit punts fàcils del rival.

Vius fins al final!

El partit ha anat molt igualat fins al tercer període en què els gironins han agafat un cert avantatge. 46 a 53, a dos minuts i mig per al final del quart. Hem remuntat! 53 a 59 a gairebé 6 minuts per al final del partit. Hem remuntat! I, encara una situació més difícil que ens ha mantingut amb vida. 61 a 64, a 3 segons i 78 dècimes per al final. 3 tirs lliures de Toni Bravo ens han servit per forçar la primera pròrroga. I ha arribat la segona, però ens hem quedat sense el nostre home referència en atac, en Xevi Escrihuela, que ha vist la cinquena falta. I aquí se’ns ha començat a acabar la benzina, però…

Els últims minuts, amb Cedric de base titular

… tot i les adversitats, hem estat a punt de remuntar!

En Jordi Puig en una acció del partit contra el Quart

Quan tot feia pensar que ja no hi havia res a fer, 72 a 77 a 1 minut i 13 segons per al final, encara hem disposat de l’opció de forçar una tercera pròrroga. Amb 20 segons, en Cedric, el base del nostre sènior “B”, ha aguantat la pilota fins que ha decidit que era el moment de jugar-se-la. Amb valentia, ha entrat cap a cistella, però en l’últim moment ha obert a la banda enlloc d’acabar la penetració. 75 a 77. Ja no ha quedat temps per més. El partit ha mort amb un tir lliure del Quart.