Som de Segona! El sènior FMV manté la categoria: 81 a 73 contra el Tiana

El millor partit, l’últim de la temporada. El sènior acomiada el curs salvant la categoria i mirant ja cap al futur. Jugadors amb ascendent a la plantilla han de decidir la seva continuïtat, però el relleu està garantit. Els júniors ja fa dies que piquen a la porta. Contra el Tiana, l’han obert de bat a bat

🏀 PARCIALS: 13-12; 26-17 [39-29, descans]; 20-17; 22-27 [81-73, final]

El partit ha començat amb 5 sèniors al titular, “Toti”, Escrihuela, Bravo, Puig i Amor, però tothom ha acabat fixant la mirada en els júniors. Han tret el cap pel primer equip durant tota la temporada. Però, de jugar alguns minuts per donar descans als més veterans, han passat a ser peça clau per necessitat. I no han defraudat! En Jofre “El tauler” Padrós ha estat decisiu en les ajudes defensives, secant l’únic home del Tiana que juga per dins. Els seus números: 11 rebots, 2 taps, 10 punts. La grada li ha reconegut la feina amb crist d’MVP!

En Marc Puig, ha anul·lat també el millor home exterior dels visitants i ha sabut superar la pressió a tota pista. Ell de base i en Ferran Valls, de 2. Una jugada que també ha sortit rodona. Molt més lliure, ha anotat 5 triples!

L'Uri Valls penetra a cistella en una bona acció davant dels rivals del CB Tiana

En Jofre i en Marc no fan oblidar tampoc noms com el de Quique Camacho, Josep López o Pol Pi. Ni tampoc el de dos jugadors del sènior B, que també han tingut i tindran el seu pes: Cedric Grau i Uri Valls. Ells han ajudat a què la permanència a Segona Catalana, sigui un fet.

La defensa, aquest cop sí!

Ha estat una de les assignatures pendents durant tota la temporada. Hem estat el segon equip del grup a la lliga que més punts ha encaixat. I també el segon que més n’ha anotat. En un dels temps morts del partit contra el Tiana s’ha sentit dir: “46 punts, aquí està el partit“. Era l’inici del quart període. I és que, amb actitut i intensitat defensiva, la cosa canvia. Ells viuen del tir exterior i malgrat que no l’hem pogut aturar del tot, al final l’esforç ha tingut la seva recompensa. Som equip de Segona Catalana!