Som notícia a la revista “Esportiu Maresme”!

CB Calella, el club sempre per davant de tothom“. Aquest és el títol de l’article que avui surt publicat a les pàgines centrals de la revista “Esportiu Maresme“. Som a les portes d’un any important per a l’entitat i la filosofia la tenim clara: “Fem club”

"CB Calella, el club sempre per davant de tothom", pàgina 1 de l'article a "L'Esportiu Maresme"
"CB Calella, el club sempre per davant de tothom", pàgina 2 de l'article a "L'Esportiu Maresme"

La capitalitat del bàsquet que estrenarem el dia 20 de gener ens situa a l’aparador. Aquest dia, Sant Cugat del Vallès ens farà el traspàs de la “Ciutat del Bàsquet Català“. Aquest 2018 el club celebrarà el seu 50è aniversari i es comemoraran els 90 anys que el bàsquet es juga a Calella. Aquests fets, transcendents, s’afegeixen al capital humà que té la nostra entitat amb gairebé 300 nens i nenes repartits en 19 equips, que fan més important encara el projecte educatiu i esportiu d’aquesta nova junta directiva.

Fa uns mesos, “Esportiu Maresme” ens va demanar un article resumint tots aquests eixos bàsics que configuren el camí a curt i llarg termini del CB Calella. Des de l’àrea de comunicació el vam elaborar amb una idea que, ara més que mai, necessita arrelar entre tots nosaltres. Sentir el CLUB, en majúscules, com una part més de tots nosaltres. Sumar en valors i en educació i com es diu al text de l’article: “educar jugant a bàsquet”. “Esportiu Maresme” és l’única revista esportiva de tot el Maresme, amb presència a tots els municipis. Té una periodicitat mensual, amb una edició impresa de 10.000 exemplars que trobareu aquests dies al pavelló municipal “Parc Dalmau”. L’article i tots els continguts de la revista del mes de gener es poden consultar també digitalment a través de la plataforma issu. Gràcies per pensar en nosaltres!