TOP5 de l’octubre a l’instagram del CB Calella

La llista de les cinc millors fotos a l’instagram del club està molt igualada. Una selfie amb l’etiqueta #CBCLaVolem i quatre fotos de grup comparteixen el protagonisme. Recordeu que hi ha en joc la samarreta del club firmada pels jugadors del Barça i que som a prop d’arribar als 1.000 seguidors!

Les ‘númber one’!

L’etiqueta #CBCLaVolem està sent un èxit. Aquesta és la selfie amb què el Preinfantil masculí vol guanyar la samarreta del club firmada pel vestidor del Barça. Afanyeu-vos si no us en voleu quedar sense!

Les ‘númber one’!

“Les nenes” de la Paula Romero comparteixen protagonisme aquest mes al cap damunt de tot. La seva foto després de guanyar l’AB Premià també ha estat una de les més votades. Tots amb el Preinfantil femení!

La número 3, la 4 i la 5…

A la tercera posició, dues imatges comparteixen el mateix nombre de m’agrades aquest mes. Una, la del Kids&Us premini “A”, després de guanyar el seu primer partit. L’altra, la del cadet “B”, que ha participat al torneig “Globasket Elite Experience”. I tanca el TOP5, el mini “B” mixt, després de la victòria contra l’AECAM.