Un logo NBA per a “Calella, Ciutat del Bàsquet Català” 2018!

Aquest dijous, a la Sala de Plens de l’ajuntament de Calella, l’alcaldessa Montserrat Candini i el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, signaran el conveni de la “Ciutat del Bàsquet Català”. L’acte es farà a dos quarts de vuit de la tarda

El CB Calella presentarà els actes, esportius i lúdics, de l’esdeveniment

Alguns d’ells ja s’han fet públics, com ho és que Calella és una de les seus designades per la FCBQ per acollir els cursos d’entrenador “Nivell 0”. La resta es coneixeran aquest dijous i us podem garantir que no deixaran indiferent ningú. Amb iniciatives pioneres que volen involucrar la ciutat i el seu ric teixit associatiu. Els grans esdeveniments de ciutat tindran, aquest 2018, un lligam amb el bàsquet. Per part del club, hi intervindran, el president, David Fors, així com la vocal de l’àrea esportiva, Laura Pagès, i el vocal de l’àrea social, Francesc Membrives.

El logo de la “Ciutat del Bàsquet Català”, dissenyat per Sergi Cugat

Ningú més podia fer un logo com aquest. En Sergi Cugat, exjugador del club fins l’any passat, va acceptar l’encàrrec. Seu és aquest disseny que des de fa setmanes lluim ja al pit de les nostres samarretes i que també és ben visible a les banderoles que inunden de bàsquet la nostra ciutat.

Sergi Cugat, el dissenyador del logo de Calella, "Ciutat del Bàsquet Català" 2018

El logo de Calella Bàsquet, Calella i la “Ciutat”. Com ha trobat en Sergi un nexe d’unió d’aquests tres elements? Tal com ell ens explica, els dos colors predominants, una icona de la ciutat com és el far i una pilota de bàsquet són el tret de sortida. Això, amb la inspiració dels models de trofeus de l’All Star de l’NBA, acaben donant la imatge que ja se’ns ha fet tan familiar.