Una crònica feta entre tots!

Aquest cap de setmana, la crònica dels equips del CB Calella ens la fan els nostres entrenadors. I les fotos? Ens les passen també els pares i mares. Aquesta és una crònica col·laborativa!

Arenys Bàsquet, 31-Cadet femení, 40

La crònica de l’Andreu José: “Partit guanyat contra l’altre equip invicte. Les noies han fet un partit molt seriós i un dels millors en defensa. Una gran feina d’equip. Seguim sense perdre

Ens ha costat tant, que hem acabat traient la llengua!

Cadet “A”, 83-Premià de Dalt, 30

La crònica de l’Àlex Muñoz: “Partit sense molta història, per la nostra superioritat física. El més remarcable és que els dotze jugadors han anotat. Quarta victòria i líders en solitari ✌✌✌”

La plantilla del Cadet "A" celebrant la victòria

Sènior femení, 54-Lima Horta, 53

La crònica de l’Àlex Moral: “Victoria a l’ultim segon. Partit on el rival ha posat un ritme elevat de bon principi. Equip jove, intens, amb un gran treball del rebot que ens han dominat durant tot el partit. Iniciem amb un parcial de 6 a 0 que arrastrem durant molts minuts anant sempre per darrera. L’equip ha treballat de valent i al final una pilota recuperada a falta de 3 segons pel final amb 53 a 53 ha suposat 2 tirs lliures amb el crono a 3 dècimes per al final. Hem anotat el segon, i victòria!!!”

Boet Mataró, 75-Sènior FMV, 58

La crònica de l’Àlex Muñoz: “Resultado engañoso, ya que hemos ido igualados hasta 2 o 3 minutos del final. Buen partido del sénior, contra uno de los mejores equipos del grupo. Seguimos compitiendo, pero se nos van los partidos por detalles: las pérdidas tontas de balón, castigadas con fáciles contraataques han sido nuestra debilidad una vez más

Cadet “C”, 59-CB Palafolls, 43

La crònica de l’Aleix Duran: “4 de 4 i seguim invictes!! 💪🏻💪🏻 Un partit molt dur, amb moltes faltes, i molt igualat fins al final del tercer període i inici del quart, quan hem aconseguit marxar al marcador!

Al "prota" no se'l toca! Grans, els del Cadet "C"

AB Premià, 33-Preinfantil, 40

La crònica de la Paula Romero: “Molt bon partit, on hem anat millorant a mesura que avançava. Amb dos últims quarts molt bons. Hem defensat bastant bé i han aguantat tot el partit a tope!!!

Grans! Bravo pel nostre preinfantil femení

AECAM, 47-Mini “B”, 63

La crònica de la Laura Farreras: “Molt bon partit dels minis on les baixes ens han portat a patir fins a l’últim moment. Intensos en defensa i amb uns atacs ràpids i ordenats

L'alegria del nostre mini "B" mixt

Cabrera, 56-Preinfantil, 57

La crònica de la Laia Arnijas: “Ha sigut un partit molt igualat. Pista llarga on els nens han acabat bastant cansats i gràcies al tir lliure de l’Aleix, als últims 10 segons, hem pogut guanyar

El preinfantil ens té acostumat a aquesta alegria

Vilassar de Dalt, 47-Júnior “B”, 43

La crònica de la Clàudia Puig: “Un partit que sabíem que havíem de treballar molt, i no ha estat així. La zona de l’últim quart ens ha permès sortir al contraatac i ens hem posat 1 a sota. Però ha sortit creu. Victòria merescuda del Vilassar per la constància. Acabem amb bones sensacions i actituds

La Clàudia Puig donant les ordres a l'equip

Júnior “A”, 72-Sant Joan de Mata, 62

La crònica de l’Àlex Moral: “Partit iniciat amb un 12 a 0 que no hem aprofitat, ja que no hem aconseguit dominar el partit en cap moment. Malgrat tot, sempre hem tingut una petita renda en el marcador que en els últims minuts hem augmentat. Ara toca apendre dels errors comesos i pensar en el proper rival

El júnior "A" n'acumula una altra i ja en van 5!

UE Mataró, 55-Júnior “A”, 48

La crònica del Paco García: “Dos quarts dominats per nosaltres, amb avantatges curts, producte d’una excel·lent defensa, però amb errades infantils tant en el tir com en les pèrdues de pilota. Segona part molt igualada amb un darrer parcial en contra demolidor, a falta de 2 minuts, de 9-0 que ens ha sentenciat. Hem donat la cara pero ls nervis avui ns han jugat una mala passada. Seguim 💪🏼”

Valldemia, 75-Cadet “B”, 59

La crònica del Jordi Puig: “Pista petita lateral, on de mig camp a la línia de triple hi havia un metre: impossible córrer, impossible entrar perquè xocàvem contra ells. Això ens ha fet començar fora del partit i poc concentrats. Hem anat retallant distàncies fins a posar-nos a 6 punts, però un parcial de 18-4 als primers minuts de l’últim quart ens ha matat. Equip físic, però a seguir treballant

Vive el Masnou, 55-Infantil, 52

La crònica de la Nausica Musach: “Molt lluitat durant la majoria dels quarts, llàstima d’alguns moments on ens hem despistat i elles ho han aprofitat. Tot i aixòp, molt bona feina!