Zona? Doncs zona! Gran victòria del cadet “B” sobre el Valldemia: 59-57

I hem celebrat Sant Jordi al mes de desembre! Des de la pista, amb la cistella guanyadora d’en Jordi Gilabert, i des de la banqueta, amb l’encertada decisió d’en Jordi Puig de plantejar una zona en l’última possessió del rival. Tercer triomf a nivell A i contra equips, un any més grans que nosaltres

Cadet B, 59 – Valldemia, 57

✏️ Per Jordi Puig

Partit molt travat, poc vistós i molt dur contra un equip, físicament, superior al nostre. En atac jugaven molts sistemes acabant amb bloc directe, i alguns indirectes, per aprofitar la superioritat. Han mantingut la zona uns 25 minuts, i això ens ha bloquejat ja que no estan acostumats a atacar-la encara. Tot i això, a la segona meitat hem ordenat el joc, i hem atacat la zona correns. Un canvi defensiu, amb zona pressió dos contra un nostre a l’última jugada i a 5 segons del final ens ha fet recuperar la pilota i anotar per guanyar a l’últim segon. Hem de seguir treballant i sortir amb més ganes als partits”

En Jordi Gilabert ens ha donat la cistella guanyadora a 3 segons per al final. Foto: Ivan Lluís
En Tomàs Arnijas, destacat amb els seus punts quan més els necessitàvem. Foto: Ivan Lluís

Júnior “C”, 79 – Torrot Maresme 3 Viles, 50

✏️ Per Jordi Martí

Bon inici de partit, on hem sortit molt concentrats, dominant el rebot tant en atac com en defensa. I amb una defensa molt intensa. El tir molt ben seleccionat i per tant molt d’encert. Felicitar a l’equip pel bon partit i l’actitud, a seguir treballant!”

En Guillem Martí anotant un dels 14 triples convertits

Granollers, 58 – Sènior FMV, 44

✏️ Per Álex Muñoz

El resultado final lo dice todo, estuvímos relativamente bien en defensa, y bastante mal en ataque, donde los fallos de tiros fáciles, unidos a las malas selecciones de tiro o forma de atacar, hicieron que nos quedaramos en esos tristes 44… Al equipo le cuesta ser regular, tenemos muchas subidas y bajadas de rendimiento, y así es bastante difícil… hay mucho por hacer, el equipo es joven y pecamos de inexperiencia, porque ganas y espíritu si que le ponen, a seguir

Cadet femení, 35 – Arenys Bàsquet, 49

✏️ Per Andreu José

Partit, de principi a final, de l’Arenys. Han sabut controlar-lo i nosaltres hem notat la falta de la nostra base, l’Adriana, que és la porta de tot l’equip. Massa resposabilitat per a les altres jugadores per fer el seu rol a la pista. Hem de continuar treballant per millorar aquest aspecte”

Sénior femení, 43 – Martinenc, 67

✏️ Per Àlex Moral

Derrota del sénior femení contra el Martinenc. Líder de la categoria amb una sola derrota. Un equip molt seriós que ha treballat tot el partit. Nosaltres teníem 3 baixes al perfil exterior, que ens ha obligat a jugar amb la Nau convertida en 3 i la Júlia i la Martina, del júnior, que han fet un gran treball. Partit on hem aguantat l’arrencada del rival fins a mitjans del tercer quart, on han marxat de 20. Hem treballat i donat la cara en molts moments del partit. Ara, recuperar lesionades i treballar per arribar a tope al gener. On ens esperen 3 partits seguits molt importants

Concentració necessària en un partit. Foto: Esther Pujol

Lluïsos de Gràcia, 52 – Júnior “A”, 70

✏️ Per Paco García

“Partit molt dur. Equip físicament alt, però inferior tècnicament al nostre. Ens han defensat molt bé el nostre joc interior concedint-nos tir exterior. El desencert en els primers llançaments de llarga distància ha fet que es mantingués la igualtat en el primer quart. Les pilotes recuperades i el joc en transició del segon quart han obert una primera i definitiva escletxa arribant al descans amb 13 a favor ( 20-33). A la segona meitat hem hagut d’atacar una zona plantejada des del començament del 3r quart i el nostre encert en els tirs de 3 punts ha trencat definitivament el matx assolint avantatges superiors als 25 punts.

Hem de seguir treballant i mantenir aquesta línia que ens permet acabar l’any amb un balanç de 10 victories i 2 derrotes, ocupant en solitari el 3r lloc. La recuperació de l’Aniol Fors de cara al gener és, sense dubte, una gran notícia per a nosaltres. Després de 6 partits sense ell l’equip ha complert sobradament els objectius

En Nil Ibáñez, l'equilibrista. Foto: Esther Pujol
Pol Pi, mans enlaire. Foto: Esther Pujol

CB Mollet, 25 – Kids&Us Premini “A”, 75

✏️ Per Laura Pagès

Fantàstic partit dels nois del premini A. Bon nivell de joc amb molta participació per part de tots els jugadors de l’equip. Una manera genial d’acabar una primera fase molt treballada, amb una evolució dia a dia que ens ha permès disfrutar jugant cada dia millor i aconseguir la primera posició del grup

De qui és la pilota? Foto: Marta Puig
Com ens agrada tenir la pilota! Foto: Marta Puig

Infantil femení, 44 – El Masnou, 36

✏️ Per Nausica Musach

Partit on s’ha lluitat molt i que hem dominat gairebé tot el partit. Hem sabut mantenir la concentració, la bona defensa i l’encert en atac per acabar +8. Les nenes es mereixien guanyar, han arribat els resultats positius que feia jornades que no teníem per mala sort. Tant la Júlia com jo estem molt contentes i orgulloses d’elles!”

La selfie de l'infantil femení

Mini “B” mixt, 56 – AECAM, 34

✏️ Per Laura Farreras

Partit molt intens en què fins al 6è – 7è quart no ens hem anat al marcador. Molt bon treball dels nostres petits, malgrat haver de seguir millorant en els balanços i la defensa en estàtic. Ja ens tocava la victòria després de treballar molt bé contra els que estan per sobre a la classificació. Molt contentes de tot l’esforç que han fet!”

El nostre mini "B" en acció

Preinfantil masculí, 57 – CB Cabrera, 43

✏️ Per Quim Serra

Partit igualat durant els primers 6 quarts. La bona defensa i l’alt ritme de joc ens han fet agafar un avantatge de 15 punts. Hem sabut mantenir el resultat fins al final

L'Arnau Lluís iniciant el contracop. Foto: Ivan Lluís

Preinfantil femení, 70 – AB Premià, 35

Partit molt dur,  l’àrbitre ha permès moltes mans. Hem sortit molt concentrades: als dos primers quarts només hem encaixat 4 punts. Hem millorat el control del rebot i hem sortit ràpid gairebé sense bot. Contents de l’evolució

El preinfantil escoltant el nostre entrenador

Júnior “B” masculí, 77 – Vila de Montornès, 42

✏️ Per Aleix Duran

Partit que ha començat molt igualat per l’empanada defensiva que portàvem a sobre. Hem sabut reaccionar al segon període i a la mitja part anàvem +20. Els rivals han acabat molt cansats i nosaltres hem sabut fer alguns contraatacs sense cap bot que han permès anotar fàcilment. Acabem l’any amb una victòria! 7 PG i 2 PP i en tercera posició 💪🏻”

Poquets, però ens entenem bé

Palafolls, 48 – Cadet “C”, 64

✏️ Per Rufus Serra

Partit que hem començat força bé. Al primer quart, 7-19. Hem baixat una mica en defensa al segon, 20 – 38. Un tercer i quart força dolent amb un parcial en contra de 12 – 0 que ha fet que arrivèssim a quatre minuts del final, 45-52. No hem sabut aguantar la pilota. Tenim molts problemes per moure la pilota i botem massa. La defensa i el rebot, també ha de millorar molt