Seguim líders! El cadet B supera el potent UBSA, 72 a 61

Gran, gran partit del cadet “B” del Club Bàsquet Calella, contra un dels equips potents de la categoria [A2], l’UBSA. La defensa, un joc intens i el control del rebot defensiu ens han donat la victòria, 72 a 61. Mantenim la imbatibilitat i la primera posició del grup

Club Bàsquet Calella, 72 – UBSA, 61

🏀 PARCIALS: 14-19; 23-12 [37-31, descans]; 18-11; 17-19 [72-61, final]

✏️ Per Jordi Puig

Molt bon partit de bàsquet en línies generals. Primer quart espès per part nostre, perdent pilotes i no apretant en defensa. Molt bon segon quart, on fem un parcial de 23-11, ofegant el rival amb línies de passada i molt bona defensa de l’un contra un. Marxem amb un +6 a la mitja part. A la represa sortim amb un extra de motivació, i amb una excel·lent defensa, aconseguint segones i terceres opcions, i amb un ritme altíssim de joc. Això ens permet marxar al marcador amb +16. Últim quart amb indecisions, fent masses bots i no passant-nos la pilota, ens fan perdre l’avantatge i no acabem de tancar el partit. Tot i això els nanos mai perden la cara al partit. Remarcar el control del rebot defensiu, la càrrega de l’ofensiu i el ritme i la intensitat dels nostres nanos. Orgullós de tots ells, a seguir treballant

🎙️ I el vestidor! Jordi Puig: “A estones, juguem amb tres petits que lluiten com a animals