Barça-Joventut de Badalona, la gran final del campionat de Catalunya infantil masculí A-1

El Barça s’ha desfet de la UE Mataró per 74 a 52. La Penya ha superat el Sant Nicolau, 84 a 34. Bàsquet de nivell i gran ambient al pavelló municipal “Parc Dalmau” en un dels actes centrals de Calella “Ciutat del Bàsquet Català” 2018

Els jugadors del Barça celebren la victòria al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella
Els jugadors de la Penya celebren la victòria al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella

Barça, 74 – UE Mataró, 52

🏀 PARCIALS: 7-4; 9-10; 5-13; 13-10 [34-37, descans]; 10-2; 11-5; 10-6; 9-2 [74-52, final]

Ha venut molt cara la derrota la UE Mataró. Plantant cara als blaugranes, fins al punt que al tercer quart dominaven de 9 al marcador amb el 16 a 25. Donant una sensació d’equip que ha deixat clar que la imbatibilitat del Barça podia estar en joc. Però, quan la benzina s’ha acabat, els blaugranes han premut l’accelerador i, mica en mica, la distància s’ha anat eixamplant al seu favor. Un gran partit, sense dubte!

Un moment del gran partit que han ofert el Barça i l'UE Mataró al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella
Un atac del Barça al partit contra la UE Mataró al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella

Joventut de Badalona, 84 – CE Sant Nicolau, 34

🏀 PARCIALS: 10-6; 12-0; 10-5; 15-8 [47-19, descans]; 11-7; 15-8; 11-0; [84-34, final]

La Penya ha estat molt superior des del principi contra els sabadellencs, que arribaven a aquesta final a quatre, com l’únic equip que ha superat la ronda de quarts amb el factor pista en contra. El partit s’ha trencat ben aviat, gràcies a la superioritat verd-i-negre en totes les facetes del joc. Els actuals campions de la competició tindran demà l’oportunitat de defensar el títol a Calella.

Un tir a cistella de la Penya al partit contra el Sant Nicolau al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella
Una gran prenetació a cistella al partit entre el Joventut de Badalona i el Sant Nicolau al pavelló municipal "Parc Dalmau" de Calella