Una “Ciutat del Bàsquet Català” que al Club Bàsquet Calella recordarem sempre!

Amb orgull cedirem a Reus el testimoni. El 10 de febrer Calella acomiadarà la “Ciutat del Bàsquet Català” amb una nova festassa. N’hem tingut moltes durant tot l’any, encara en queda una. La cirereta del pastís per arrodonir un any de 10!

Bàsquet, castells, gegants, foc i els nostres clowns!

Des del Club Bàsquet Calella hem volgut que l’últim acte de la “Ciutat del Bàsquet Català” sigui sonat, més encara que tots els que l’han precedit. Per això, hem trobat la implicació d’algunes de les moltes entitats de la nostra ciutat: la Colla de Geganters de Calella, els Castellers de l’Alt Maresme, els “Maduixots“, els Udols de Foc, l’Escola de Música de Can Llobet, “La Kosta Basta” i el grup de break dance “Fanatix Urban Dance” [Poble Nou]. I com no podia ser d’una altra manera, tots ells, conduïts pels nostres companys de viatge, els “Saliclowns“. Amb ells arribarem al moment que tancarà un any excel·lent per a Calella i per al club, el del traspàs. Cedirem, amb molt d’orgull per la feina feta, el testimoni a Reus que serà capital del bàsquet català durant el 2019.

La festa començarà ben d’hora al pavelló “Parc Dalmau”. Una comissió d’exjugadors del club, els “CBC Legends” han muntat un torneig festiu obert a tothom! Cal inscriure’s [imatge adjunta]. Amb samarreta commemorativa. El nostre passat deixarà pas al nostre futur. Cap a les 12, els més petits del CB Calella, també sortiran a la pista per mostrar-nos les seves habilitats. L’acte al pavelló es tancarà amb els parlaments de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i del president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa.

Posteriorment, la festa es traslladarà a la Fàbrica Llobet-Guri amb un dinar de germanor [6 euros per persona], la projecció de les “Historietes per a la història” i música en directe amb els “Old guitars“.

CB Calella - Cartell de cloenda de la "Ciutat del Bàsquet Català". Disseny: Sergi Cugat

Un any inoblidable!

La “Ciutat del Bàsquet Català” ens ha fet créixer com a club. Vam agafar el repte, important, i l’hem superat amb escreix. Un any, que ens ha fet arribar amb les piles gairebé descarregades, però que recordarem amb molt d’orgull. Aquests són alguns dels moments Top que hem viscut plegats